Sådan Rediger Mine billeder i Windows XP

February 23

Sådan Rediger Mine billeder i Windows XP


Udgivet i 2001, Microsofts Windows XP-operativsystemet giver brugerne en række forbedringer i forhold til sine forgængere. Ud over fordele såsom øget stabilitet og en øget feature sæt, Windows XP indeholder også en integreret løsning til redigering af billeder kaldes Microsoft Paint. Brugere kan anvende dette program til grundlæggende redigering eller vælge fra en række tredjeparts-løsninger.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Paint. Microsoft Paint - også blot kaldet "Paint" i Microsofts egen Paint oversigt - kan tilgås på en af ​​to måder. For at åbne programmet direkte, skal du klikke på "Start" ikonet i nederste venstre side af skærmen. Herfra vælg "Alle programmer", "Tilbehør" og derefter klikke på "Paint". Når Paint kører, skal du vælge "File" og derefter "Ope" n fra pull-down menuen skal du navigere til det foto, du vil redigere, og klik for at åbne.

Maling kan også iværksættes, hvis et fotografi er allerede åben i Picture Viewer. Du skal blot trykke på "ctrl + e", og Paint åbnes som standard editor.

2 Rediger billedet. Når et fotografi er åben i Paint, kan det manipuleres på en række almindelige måder, såsom beskæring og resizing. Der er også værktøjer til dem, der er kunstnerisk tilbøjelige. Viskelæder værktøj kan anvendes til at slette bestemte dele af et billede; virtuelle pensler vil trække, spray eller maling farver til brugerens smag; og en tekst værktøj vil tillade tilsætning af SMS-beskeder i skrifttype og farve af brugerens valg.

Et stort antal værktøjer er tilgængelige, men så den bedste måde at udnytte Paint funktioner kan være gennem eksperimenter eller ved hjælp af ressourcer, såsom "Vejledning til MS Paint", som er tilgængelig online via afdelingen Arts and Sciences i Washington University i St. Louis.

3 Eksperimenter med andre redigeringsprogrammer. Så nyttige som Microsoft Paint kan være til redigering af billeder i Windows XP, det mangler nogle fælles værktøjer, der tilbydes af en række tredjeparts fotoredigering programmer. En af disse er Picasa, et gratis fotoredigering løsning, der tilbydes af Google. Når du har hentet og installeret, Picasa tilbyder en række kontrol for at være intuitiv og brugervenlig, der vil løse mange almindelige problemer fundet i amatør fotografier. Værktøjer er inkluderet for at justere kontrast, farvekorrektion og giver mulighed for at selektivt lysne mørke områder i et billede. A "røde øjne" værktøjet finder øjne på billeder og automatisk fjerner de ulovlige røde blænding.

TIPS

  • Mange andre billede redigeringsprogrammer eksisterer så godt, og det kan godt være værd at eksperimentere med andre løsninger for at finde en, der opfylder dine særlige behov. Ressourcer såsom opensourcewindows.org for eksempel links til nogle af disse andre program valg, der omfatter GIMP, Paint.net og Inkscape.

relaterede artikler