Hvad er fordelene ved to skærme?

May 2

Hvad er fordelene ved to skærme?


Computerskærm teknologien er konstant forbedring. Ud over de forbedringer, er omkostningerne konstant faldende. Som i 2010, at prisen på skærme er lav nok, at computerbrugere kræver eller som ønsker store skærme har to muligheder: En stor skærm eller to (eller flere) mindre. Forudsat du har en kompatibel grafikkort, kan prisen for de to muligheder være sammenlignelige. Det er vigtigt at forstå fordelene ved to skærme versus en.

Produktivitet

Når det kommer til valget mellem en skærm eller to, produktivitet er formentlig den enkleste variabel til at overveje. Dette er især af betydning for grafiske og webdesignere, programmører, 3-D kunstnere og enhver anden computer erhverv, hvor det endelige produkt viser anderledes end arbejdsmiljøet udkastet. Web designere arbejder i HTML, men har brug for at se deres endelige produkt, som det vil blive vist på nettet. Snarere end at skifte frem og tilbage mellem web visning og HTML-kode, designere kan bruge to skærme; én for hver visning. Video redaktører kan have deres redigering palet åben på den ene skærm og den endelige cut vises på den anden. Du kan udføre mange opgaver lettere ved hjælp af to skærme i stedet for én.

Underholdning

Computer spil er en stadig mere populær industri. En af de mest populære typer af spil er "first-person-shooter" (FPS). I FPS spil, spilleren er mere bekymret over den horisontale landskab, end hun er omkring den lodrette landskab. Spil kan sættes op til at bruge flere skærme, hvilket giver spilleren en mere realistisk opfattelse af, hvad hendes karakter ville faktisk være at se. En enkelt, større skærm kan give et større men spilleren er mere bekymret med panorama end hun er med de lodrette grafik.

Som i 2010, det mest populære spil i verden er "World of Warcraft", som er en abonnementsbaseret tjeneste. Mange spillere har mere end ét abonnement og afspille dem begge på samme tid. Med flere skærme, kan en gamer vise flere forekomster af spillet på de forskellige skærme, snarere end at forsøge at vise alle forekomster på en enkelt skærm.

visningsgrad

Som skærm bliver større, forudsat den samme billedformat, lodrette størrelse stiger, samt vandrette størrelse. På et tidspunkt, den lodrette højde bliver ubehageligt for brugeren. Tag for eksempel et dokument. Lige som en bog, er det mere naturligt for os at se på sider side om side, i stedet for over hinanden. Her dobbelte skærme vise deres værdi. At have en meget stor skærm gør det muligt for brugeren at se en masse viste information, men det samme overfladeareal bedre anvendes horisontalt, da det er mere behageligt for brugeren.


relaterede artikler