Hvordan man kan forbedre RAM på min computer

May 21

Hvordan man kan forbedre RAM på min computer


RAM (random access memory) er en af ​​de primære systemer til lagring på din computer. Forbedring af hastigheden og effektiviteten af ​​din computers RAM vil forbedre hastigheden og effektiviteten af ​​alle programmer på din computer. Mens mængden af ​​RAM på computeren er fysisk begrænset til det beløb, der er blevet installeret, kan du forbedre din RAM ved at øge mængden af ​​RAM, der er gratis på ethvert givet tidspunkt, giver applikationer med så meget hukommelse som de har brug for at fungere optimalt .

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen på din computer. Tryk på knappen "Kør", skriv "msconfig" i tekstfeltet, der vises, og tryk enter. Dette vil åbne "msconfig" utility, der er en skjult værktøj bruges til at styre de programmer, der indlæses i computeren ved opstart.

2 Klik på den fane, der hedder "Startup". Dette er en liste over alle de programmer, der indlæses i systemets hukommelse som computeren starter op. Afkryds på indstillingen "Deaktiver alle", som vil frigøre næsten alle dine RAM, forbedre dens funktionalitet.

3 Gå til fanen mærket "Services". Marker feltet, der hedder "Skjul alle Microsoft-tjenester," så fjern markeringen alle felterne ud for de tjenester resterende på listen. Dette vil frigøre ekstra RAM, forbedre dens ydeevne.

4 Genstart computeren.


relaterede artikler