Sådan får gratis internet service Med en WiFi antenne

April 6

Sådan får gratis internet service Med en WiFi antenne


Trådløst netværk, eller Wi-Fi er en teknologi, der gør det muligt for computere at oprette forbindelse til internettet uden brug af kabler. For at modtage en Wi-Fi-signal, skal en computer har en særlig enhed til at modtage og sende trådløse signaler kaldes en trådløs adapter. Denne enhed anvender en antenne, der kan enten være indbygget i computeren eller forbindelse til det ydre af systemet. Trådløst internet bruges i boliger, virksomheder og staten og offentlige institutioner. Mange virksomheder giver trådløst internet som en gratis service til deres kunder. Med en trådløs adapter og Wi-Fi-antenne, kan du oprette forbindelse til internettet gratis på disse placeringer.

Instruktioner

1 Find en virksomhed, der annoncerer gratis trådløst internet. Mange af disse virksomheder kan findes ved at skrive din placering og "Wi-Fi hotspot" i en søgemaskine.

2 Rejs til en virksomhed eller andet sted, der tilbyder gratis trådløst internet. Spørg en medarbejder, hvis der er nogen særlige anvisninger for adgang til trådløst internet. Notér eventuelle særlige instruktioner.

3 Boot den bærbare computer op. Hvis den trådløse antenne er ekstern, skal du sørge for, at den er tilsluttet computeren.

4 Før musen over netværket ikonet Trådløs i systembakken for at afgøre, om computeren er tilsluttet automatisk. Hvis der er en forbindelse, skal et pop-up-boks vises sige "Connected, Lokalt og Internet." Netværket navn skal afspejle det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til.

5 Bekræft din forbindelse. Hvis der er en trådløs forbindelse med et netværk navn, der ikke svarer til den virksomhed, du er i, eller hvis der ikke er nogen forbindelse overhovedet, skal du højreklikke på ikonet for det trådløse netværk. Klik på "Opret forbindelse til netværk". Find det trådløse netværk til din placering og dobbeltklik på den.

6 Dobbeltklik på Internet Explorer, eller internetbrowseren du foretrækker. Sørg for, at systemet er forbundet til internettet. Hvis hjemmesider indlæses ikke bede en medarbejder om hjælp.

TIPS

  • Det er ikke korrekt etikette at bruge en virksomheds trådløse netværk, hvis du ikke er en protektor for virksomheden.
  • Brug ikke det trådløse signal i ethvert hjem eller forretning uden tilladelse. Der kunne være juridiske eller civile konsekvenser afhængigt af din jurisdiktion.
  • Der er ingen påtaget privatliv for data, der sendes eller modtages fra en gratis trådløse signal.