Sådan udskriver flere konvolutter

April 4

Sådan udskriver flere konvolutter


Udfylde indhylle oplysninger kan bevise trættende, når du nødt til at sende mail til flere personer. Mens du kan købe brugerdefinerede konvolutter med din afsenderadresse, kan du spare penge ved at udskrive dem ud i komfort i dit hjem. Brug af konvolutten skabelon i Microsoft Word, kan du nemt udskrive flere konvolutter med din afsenderadresse på dem for at spare dig tid og kræfter på at udfylde flere konvolutter selv.

Instruktioner

1 Åbn et tomt dokument i Microsoft Word. Klik på "Funktioner" og derefter vælge "Breve og forsendelser" og vælg "Konvolutter og etiketter."

2 Indtast afsenderadressen ind i feltet forudsat, derefter indtaste leveringsadresse hvis det er nødvendigt. Hvis du vil udskrive flere konvolutter at sende til forskellige adresser, forlader leveringsadresse boksen tom.

3 Klik på "Options ..." og vælg kuverten størrelse, du vil udskrive. Størrelse 10 er standard størrelse, og det er også den mest almindelige størrelse for konvolutter.

4 Luk vinduet Indstillinger, og klik på "Tilføj til dokument." Kuverten du oprettede, vises øverst i dokumentet.

5 Klik på "Filer" og vælg "Udskriv ..." eller tryk på Ctrl-P på tastaturet for at åbne vinduet print. Under "sideområde" vælge kun at udskrive side 1. Under "Kopier" indtaste det antal kuverter, du gerne vil udskrive. Klik på "OK" for at udskrive dine konvolutter.

TIPS

  • Du kan ændre skrifttypen for din tilbagevenden og leveringsadresser i vinduet Indstillinger.