Hvordan man laver HTML formateret e-mails

May 13

I e-mail, HTML-formatering giver dig mulighed for at tilføje rigt indhold til en meddelelse, såsom links, billeder og forskellige font farver og størrelser. De fleste e-mail-programmer og tjenester har mulighed for at komponere og vise HTML-formaterede meddelelser, så du kan generelt tilføje rigt indhold til en meddelelse uden frygt, at modtageren vil være i stand til at se det. Åbn menuen indstillinger i din e-mail-program til at begynde at sende HTML-formaterede beskeder til dine venner og familie.

Instruktioner

Brug HTML formatering for alle meddelelser

1 Klik på den orange "Filer" knappen i øverste venstre hjørne af vinduet i Microsoft Outlook 2010, og klik på "Indstillinger" overskrift i venstre kolonne. Klik på "Mail" i venstre side af "Outlook Options" vinduet. Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Skriv besked i dette format :," og vælg "HTML" og derefter klikke på "OK."

2 Klik på den blå knap i øverste venstre hjørne af vinduet i Windows Live Mail 2011, og vælg "Indstillinger" og derefter "Mail". Klik på fanen "Send" øverst i vinduet "Indstillinger" og vælg "HTML" radio -knappen under "Mail Sender Format" og derefter klikke på "OK."

3 Klik på menuen "Funktioner" øverst i vinduet i Mozilla Thunderbird 5, og vælg "Kontoindstillinger". Klik på plustegnet ved siden af ​​den e-mailadresse, som du vil skrive HTML e-mail med at udvide indstillingerne for denne konto. Klik på "Komposition & Adressering" og derefter klikke på "Skriv meddelelser i HTML-format" afkrydsningsfeltet i højre side af vinduet, og klik på "OK."

Brug HTML formatering for One Message

4 Klik på fanebladet "Hjem" i toppen af ​​vinduet i Microsoft Outlook 2010, og vælg "Ny e-mail" for at begynde at skrive en ny besked. Klik på fanen "Format tekst" øverst i vinduet meddelelsen sammensætning, klik derefter på knappen "HTML" i afsnittet "Format" i værktøjslinjen.

5 Klik på fanebladet "Hjem" i toppen af ​​vinduet i Windows Live Mail 2011, og klik derefter på "E-mail-besked" knappen for at starte komponere en ny meddelelse. Klik på fanen "Besked" øverst i vinduet meddelelsen sammensætning. Klik på "Plain Text" knappen øverst i vinduet for at ændre indstillingen til "Rich Text (HTML)."

6 Klik på knappen "Skriv" øverst i vinduet i Thunderbird 5 til at begynde at skrive en ny besked. Klik på menuen "Indstillinger" øverst i vinduet meddelelsen sammensætning, og udvide "Format" overskrift. Vælg "Rich Text (HTML) Kun" eller "Almindelig og Rich (HTML) tekst."


relaterede artikler