Linux Windows Games

February 27

Linux Windows Games


Linux og Windows er ikke kompatible, men mange af de spil og andre applikationer skrevet til Windows kan lokket ind arbejder på Linux-systemer. Før du forsøger at bruge en emulator-system, skal du kontrollere spillet for at finde ud af, om en Linux version er tilgængelig. I modsat fald kan du stadig være i stand til at afspille dine foretrukne vinduer spil ved hjælp Vin eller Crossover.

Grundlæggende inkompatibilitet

Et af de store problemer med portering, et andet ord for at oversætte, spil fra Windows til Linux er, at programmører skriver spil til Windows bruge genveje, der er proprietære til Windows. For eksempel programmøren kan anvende en særlig navnebeskyttet sæt oplysninger, der kaldes en dynamisk link library, der gør alle vinduer spil opfører sig på lignende måde. For at gøre det samme spil arbejde i Linux, DLL-biblioteket har at blive omskrevet, og enhver kode, som blev skrevet specielt til Windows skal modificeres for at arbejde på andre platforme. Dette er et stort problem for Linux-brugere, men muligheder er tilgængelige, såsom vin, Windows Shell emulator til Linux.

Vin

Ifølge Dee-Ann LeBlanc, forfatter af sådanne bøger som Linux for Dummies 6. udgave, Vin er den bedste chance gamere har for at gøre Windows-spil virker på Linux. Hun fortsætter med at sige, at der ikke er nogen garanti for, at vin vil gøre noget spil arbejde på din computer, men softwaren er gratis, og du har intet at tabe, men tid ved at give det et skud. Linux blev ikke oprindeligt bygget til spil, og det har en masse at indhente at gøre, før det står på lige jorden med Windows-miljøet.

Spil på Linux

PlayOnLinux er en grafisk shell, der sidder på toppen af ​​Vin emulator. Den er tilgængelig for mange Linux-distributioner, og installeres som standard for nogle versioner, herunder spil-fokuserede versioner af Ubuntu. Det bruger forudkonfigurerede scripts til at justere spillets egenskaber og håndtere fejlparrende programmering kommandoer. Den PlayOnLinux Databasen opdateres jævnligt, og en liste over spil, der er kendt for at arbejde med vin er vedligeholdt til gøre at finde de rigtige scripts lettere. Brug Vin og PlayOnLinux frontend, kan du spille sådanne populære Windows-spil som Final Fantasy XI, World of Warcraft, Fallout 3 og Sims.

Crossover Games

En anden Windows emulator til spil er CrossOver Games ansøgning fra Codeweavers (codeweavers.com). CrossOver Games er et kommercielt udbud, og skal købes for at være fuldt funktionsdygtig, men det er designet til at give en problemfri grænseflade mellem Linux eller Mac-computere og Windows-miljøet spillene er skrevet til. CrossOver, ligesom PlayOnLinux, bruger Wine interface, møblering computeren bruger med en grafisk brugerflade, der gør installation og kører spillene lettere og mere pålidelig. Crossover understøtter alle de spil, der understøttes af Vin, og tilføjer yderligere støtte til programmer som Photoshop, MS Office, Internet Explorer og Quicken / QuickBooks.


relaterede artikler