Sådan kører en tilpasset rapport om avancerede segmenter

March 24

Google Analytics er et kraftfuldt værktøj, webmastere kan bruge til at spore effektiviteten af ​​deres hjemmesider og nedbryde de effektivitetsmålinger i kornede segmenter til at analysere. Kørsel af en brugerdefineret rapport om avancerede segmenter, som du måske har oprettet i Google Analytics er en forholdsvis enkel opgave, selv for nybegyndere Google Analytics bruger. Avancerede segmenter kan du indstille unikke målinger og demografi for Google Analytics til at spore, og for dig at analysere, som de bruger sitet over tid.

Instruktioner

1 Log ind på din instans af Google Analytics bruger et login med administrative legitimationsoplysninger, der giver adgang til de avancerede segmenter data.

2 Klik på linket i det websted, du ønsker at bruge som grundlag for din rapport.

3 Klik på "Vis rapport", ligger ved siden af ​​adressen på hjemmesiden.

4 Klik på "Avancerede segmenter" i menuen til venstre for Google Analytics betjeningspanel.

5 Vælg den brugerdefinerede segment og generere en rapport ved at klikke på linket i listen over tilgængelige avancerede segmenter.

6 Klik på linket "Generer rapport" i nederste højre hjørne af analytics dashboard, ændre rapportens parametre, såsom dens datointerval, tryk derefter på "OK" for at gå til den side, hvor du kan downloade rapporten i CSV, Microsoft Excel eller SQL-format.


relaterede artikler