Sådan Transfer Email til en anden computer i Outlook Express

March 30

Sådan Transfer Email til en anden computer i Outlook Express


Outlook Express var inkluderet gratis på Windows-operativsystemer før udgivelsen af ​​Windows Vista, der er, når Microsoft er skiftet til Windows Mail som den medfølgende e-mail, kontakter og kalender management software. Mange brugere er blevet meget fortrolig med Outlook Express og stadig foretrækker at bruge det. Hvis du er en af ​​de mennesker, kan du overføre dine e-mails til en ny maskine med Outlook Express.

Instruktioner

1 Åbn Outlook Express på den computer, du vil overføre dine e-mails. Klik på "Funktioner" menupunktet øverst i vinduet, og vælg derefter "Indstillinger" og derefter "vedligeholdelse".

2 Læs den dialogboks, der vises, og notere den mappe, der har din e-mail-filer. Luk dialogboksen minimere Outlook Express, og indsætte dit flytbare medie lagerenhed i computeren.

3 Naviger til den mappe tidligere nævnt i trin 2 og kopiere dens indhold til din lagerenhed. Når det er gjort kopierer, fjerne enheden og indsætte det i den computer, som du vil kopiere din email.

4 Åbn Outlook Express på den anden computer, og klik på "File" kommando, derefter "Import" og derefter "Beskeder".

5 Vælg de mapper, der indeholder dine e-mails inde fra lagerenheden når du bliver bedt af programmet, og klik på "OK" for at afslutte.

TIPS

  • Ved at kopiere din e-mail til en lagringsenhed har du også bakket det op. Gør det til en vane regelmæssigt at sikkerhedskopiere din e-mail på denne måde, og opbevares i et sikkert sted i tilfælde af en computer crash.
  • Sørg for at du har en lagerenhed med plads nok til at holde alle dine e-mail-filer eller du vil blive tvunget til at stoppe under kopiering, gå ud og finde en enhed med mere kapacitet, og starte forfra. Højreklik på den mappe eller mapper, der skal kopieres, og klik på Egenskaber for at se deres størrelse.

relaterede artikler