Sådan får Past SonicWALL Firewalls

January 18

Sådan får Past SonicWALL Firewalls


SonicWALL er en firewall program, der bruges til at beskytte en computer mod uautoriseret adgang, uanset om på internettet eller via et virtuelt privat netværk. SonicWALL kunder spænder fra individuelle brugere af personlige computere til store offentlige enheder. SonicWALL kan holde brugerne i at se en hjemmeside. På grund af denne funktion, kan nogle brugere føler behov for at lære at navigere i firewall er bander for at se websteder, der er af interesse, men er blokeret af en virksomheds netværksadministrator.

Instruktioner

1 Gå til stupidcensorship.com.

2 Indtast den fulde webadresse, som du ikke kan se ind i den brune webadresse boks på siden. Oplysningerne over den rigtige felt er mærket "PHP Proxy". Klik på knappen "Go".

3 Se alle sikkerhedscertifikat fejl sider, der vises. Da din blokerede website faktisk kan være anført som en potentiel virus trussel af din browser, skal du klikke på knappen "tillade undtagelse sikkerhed" for at tillade hjemmesiden skal vises. Nogle browsere kan tillade blokeret hjemmeside til at blive vist med første angiver sikkerhedstrussel siden. Dette vil alt afhænge af niveauet af sikkerhed, som du har aktiveret i din computers firewall sektion.


relaterede artikler