Sådan Lær Avancerede funktioner på Excel 2007

November 26

Sådan Lær Avancerede funktioner på Excel 2007


Hvis du er fortrolig med Excel og anser dig selv en nybegynder eller en mellemliggende bruger, så chancerne er du har brugt programmet til at skabe grundlæggende funktioner såsom månedlige budgetter og simple diagrammer. Som bekendt, kan Excel 2007 gøre meget mere. Du kan oprette regneark med formler, der kan beregne afdrag på realkreditlån eller datablade, der ændre sig afhængig af variabler og faktorer.

Instruktioner

1 Køb en eller to Microsoft Excel 2007 træningsmanualer. Læs gennem manualer og udføre de opgaver, der er beskrevet i manualerne i et nyt regneark side Excel 2007. Se afsnittet tips til træning manuelle eksempler.

2 Brug Internet tutorials som dem, der tilbydes af Microsoft.com og free-training-tutorial.com. Arbejde gennem selvstudier og referere de materialer, der undervises i din træning manual.

3 Tilmeld dig en kommerciel tutorial tjeneste eller en Excel 2007 kursus udbydes på din lokale Community College eller universitet.

TIPS

  • Ifølge free-training-tutorial.com, følgende bøger er populære håndbøger, der underviser grundlæggende til avancerede Excel funktioner:. "Excel 2007 for Dummies", "Nye perspektiver på Microsoft Office Excel 2007, Comprehensive" og "Excel 2007 Bible" Søg for disse tekster på internetsider såsom Amazon.com eller spørg din lokale boghandel for at bestille en kopi til dig. Bemærk også, at Excel er et kompliceret program, og nogle brugere kan ikke være i stand til at lære avancerede funktioner via selvstudie; hvis du kan tage et Excel kursus, er det stærkt anbefales.