Hvad er cPanel Mailman?

July 10

Hvad er cPanel Mailman?


Online marketingfolk bruger cPanel at administrere hjemmesider via en web-kontrolpanel. CPanel inkorporerer Mailman mailing-liste chef i sin e-mail funktionalitet. Du kan bruge Mailman at oprette og sende gruppe e-mails. For eksempel kunne en virksomhed udsende en advarsel for en særlig salg eller sende et regelmæssigt nyhedsbrev. Ved at lære at bruge cPanel s Mailman, kan du oprette en e-mail tidsplan for at opretholde konstant kontakt med besøgende på dit websted.

Pris

Den faktiske Mailman produkt er gratis. Men skal du betale hosting gebyr til web-vært, der leverer cPanel. Hosting gebyrer varierer meget, fordi ejerne spænder fra hjemme-baserede virksomheder til Fortune 500 selskaber. Dog gebyrer starter ved omkring $ 5 per måned for grundlæggende hosting som af denne publikation.

Oprettelse af en liste

For at oprette og administrere postlister med Mailman, klik på "Postlister" ikonet i cPanel. På næste side, vil du se en tilmeldingsblanket nær toppen for at oprette en liste. Udfyld denne form med en liste og password. Vælg det domæne, hvis du har mere end ét domæne med denne web-vært. På bekræftelsessiden, skal du klikke på "gå tilbage." Du vil se e-mail-adressen på listen plus mulighed for at slette, ændre eller ændre adgangskoden til denne liste. Den e-mail-adressen her er den adresse, du sender til, når du ønsker alle liste medlemmer at modtage en e-mail. Det er ikke den administrative e-mailadresse, som er den e-mailadresse, du sender beskeder fra, når der kommunikeres til listen.

Abonnement Process

Postlister oprettet med cPanel s Mailman funktioner integrere i din egen hjemmeside via en Mailman side for alle dine mailinglister. Du kan finde denne side på YourWebsiteName.com/mailman/listinfo. Dine besøgende abonnere på listen ved at klikke på listen navnet nær bunden og udfylde detaljerne i "Tilmelding for". Du bør også abonnere på denne liste, fordi Mailman ikke automatisk inkluderer admin email adresse.

Liste Management

For at administrere alle Mailman postlister, gå til YourSiteName.com/mailman/admin. Efter at klikke på navnet på listen og indtaste password-listen, vil du se admin siden. Før mail til listen, skal du klikke på "Generelle indstillinger" og indtast din ønskede admin e-mailadresse. Du bør også godkende denne e-mail-adresse for at tillade forsendelser uden moderator godkendelse. For at gøre dette, klik på "Sender Filtre" under "Indstillinger for beskyttelse." Indtast og gem den email adresse i "Liste over tredjelande adresser hvis udstationeringer bør automatisk accepteret" tekstfeltet. Du kan nu sende e-mails til listen med at admin adresse.

Admin siden for hver liste har en række andre muligheder for listen. Som eksempler kan nævnes sprogindstillinger, regler abonnement for at lave en liste offentlig eller privat, arkivering af tidligere e-mails og fjernelse af e-mailadresser, hoppe, når du sender en e-mail. Klik på "Medlemskab Management" for at se, tilføje eller fjerne abonnenter. Tjek din værtens Mailman anvendelsespolitik at se, hvor mange abonnenter du kan tilføje pr liste og pr hosting-konto.

Sende Gruppe E-mails

Når du er klar til at e-maile listen, klik på "Mail" i kontrolpanelet. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du bruge "Email" og beslægtede områder for at skabe administrationen email-adresse. Husk at bruge den samme e-mailadresse registreret som admin adresse til Mailman listen. Vælg "Mere" ved siden af ​​administrator email konto, og vælg "Adgang Webmail." Når du har indtastet din adgangskode, vil du se en e-mail-konto, der ligner Gmail, Hotmail og andre webbaserede e-mail konti. Du kan derefter sende en e-mail til listen e-mail adresse på samme måde, du normalt sende email. Mailman sender den samme e-mail til hver adresse på listen.


relaterede artikler