Sådan oprettes en udvides Menu i Dreamweaver

October 5

En udvidelig menu kan du tilføje flere navigation links til din hjemmeside uden at optage meget plads på skærmen. Når en besøgende på din hjemmeside flytter markøren hen over et afsnit i udvides menuen afsnittet åbner en liste over links. Når musemarkøren forlader sektionen listen over emner kollapser. Brug Spry Menu Bar widget i Adobes Dreamweaver Web udvikling software til at skabe en udvidelig menu til din hjemmeside.

Instruktioner

1 Start Dreamweaver og klik på "HTML" for at oprette en ny HTML-dokument.

2 Åbn menuen "Indsæt", og vælg "Layout Objects" og derefter klikke på "Spry Menu Bar".

3 Klik på "OK", når Dreamweaver fortæller dig, at du skal gemme dokumentet, før du tilføjer en widget. Skriv et navn til dokumentet, og klik på "Gem".

4 Klik på "Vandret" eller "Vertical" i den dialogboks, der åbnes, afhængigt af menuen stil, du vil oprette. Klik på "OK" og derefter Dreamweaver opretter en menulinje med fire udvides sektioner.

5 Klik på "Spry menulinje" overskrift i toppen af ​​menuen. Klik på "punkt 1" i bunden af ​​skærmen, skriv derefter navnet på den første menu sektionen i "Tekst" feltet.

6 Klik på "Punkt 1.1" for at udvide den første menu sektion. Indtast teksten for det første menupunkt i den udvidede del i "Tekst" feltet. Indtast eller indsæt link som du ønsker menupunktet til at åbne ind i "Link" feltet.

7 Klik på "Item 1.2" og indtaste oplysningerne for dette menupunkt. Gentag processen for resten af ​​punkterne; at tilføje yderligere punkter til afsnittet menuen, klik på "+" ikonet.

8 Klik på "punkt 2," og derefter føje elementer til denne del af menuen og indtaste deres oplysninger som før. Gentag processen for resten af ​​afsnittene i menuen.

9 Tryk på "F12" tasten, når du er færdig med at oprette menuen. Klik på "Ja" og derefter "OK". Dreamweaver åbner menuen i din internetbrowser. Skift til den nyåbnede browservindue, og flyt musemarkøren hen over et afsnit i menuen for at udvide den.


relaterede artikler