Sådan spiller Puslespil på Yahoo Games

February 17

Puslespil kan være udfordrende, frustrerende, skærpende, oprørende og frem for alt sjovt! Du er kun et par klik væk fra alle disse følelser med spændende puzzle spil tilgængelige på Yahoo Games. Du kan vælge fra langt over 50 forskellige titler, så noget er sikker på at appellere til alle puzzle-hund i din husstand.

Instruktioner

Spil Puslespil på Yahoo Games

1 Besøg Yahoo hjemmeside og logge ind på din Yahoo-konto (se Resources nedenfor). Gå til Yahoo Games ved at klikke på 'Games' link, du vil se i navigationsmenuen.

2 Klik på "Puzzle" knappen på navigationslinjen. De fleste af de puslespil muligheder tilbyder flere måder at spille.

3 Vælg mellem de tre muligheder givet. "Download nu" vil give dig en gratis prøveperiode med nogle begrænsninger. Du behøver ikke dit kreditkort for denne mulighed. "Køb nu" er selvforklarende. Du kan bruge dit kreditkort til at købe det spil, du har valgt. Den tredje mulighed er 'Play web spil. « Dette giver dig fri adgang til spillet med begrænsede funktioner. Du vil ikke have alt det ekstra for det fulde spil, men du kan spille så længe du ønsker.

4 Spørg om hjælp, hvis du har brug for det fra 'Games Hjælp' side (se Resources nedenfor). Du vil være i stand til at vælge fra en menu af almindelige problemer eller stille et spørgsmål om din egen.

TIPS

  • Husk, at Yahoo holder styr på dine besøg, når du manøvrerer gennem deres hjemmeside. Du er ikke anonym som du anmoder bestemte sider eller reagere at bestride og syn tilbud. Yahoo siger, at de vil bruge disse oplysninger til at sende dig henvendelser rettet mod den samme forbruger profil som de produkter og / eller tjenesteydelser din Internet historie med Yahoo viser du allerede har fremvist.
  • Guard personlige oplysninger på tredjeparts gaming websteder, tilknyttet Yahoo, da Yahoo ikke vil hævde ansvar for din sikkerhed på disse websteder.
  • Nogle spil er hostet af eksterne sponsorer / leverandører. Du kan være nødt til at være over 18 for at spille disse spil dygtighed. Nogle lande, herunder USA, giver den enkelte mulighed for at spille for penge. I USA, men der er mange stater der ikke vil tillade penge til at skifte hænder. Når du tilmelder dig til at spille, vil dit postnummer afgøre, om du bor i et område, hvor det er lovligt.

relaterede artikler