Sådan oprettes MFC Begivenheder

February 19

MFC Bibliotek giver en videreudvikling af Undtagelse Håndtering Model af almindelig C ++. I Visual C ++ brugeren er i stand til at definere tilpassede hændelser, når fejl opstår i et program. Den pågældende begivenhed kan være et bip, en anden meddelelse eller ophør af en tråd. MFC Begivenheder, som i eksemplet koden nedenfor, er passende for missionskritiske Visual C ++ applikationer.

Instruktioner

1 Giv følgende erklæring en global rækkevidde. Hvis du bruger en dedikeret header fil til alle dine erklæringer omfatter følgende erklæring i toppen af ​​alle erklæringer i denne header fil:

int CODERSOURCEMSG;

2 Erklær prototypen på handleren funktion, der ombrydes omkring begivenheden i det relevante modul. Brug følgende signatur:

afx_msg ugyldig onCODERSOURCEMSG ();

3 Skriv handleren funktion for begivenheden:

void onCODERSOURCEMSG ()

{

// Indsæt koden for arrangementet her

}

4 Opret en besked Kort. For at finde ud af, hvordan message maps er skabt i Microsoft Visual Studio, Visual C ++, læse eHow artiklen "Sådan oprettes Besked Maps i MFC". Tilføj følgende makro i meddelelsen kortet:

ON_REGISTERED_MESSAGE (CODERSOURCEMSG, onCODERSOURCEMSG)

5 Indsæt følgende linje i alle de kritiske, fejlbehæftede steder i din kildekode, hvor du vil hver af de MFC begivenheder rejst:

PostMessage (CODERSOURCEMSG);


relaterede artikler