Sådan bruges Batch funktioner i Adobe Photoshop Elements 6

February 9Sådan bruges Batch funktioner i Adobe Photoshop Elements 6. En af de sande fordele ved Adobe Photoshop 6 er, at det giver dig mulighed for at udføre forskellige funktioner på partier af filer. Lad os sige, at du har en hel masse billeder, der har "røde øjne". Du kan indlæse alle disse filer i bin og udfører reduktion af røde øjne på dem alle på én gang. Der er en række batch-funktioner. I denne artikel vil jeg føre dig gennem alle de forskellige ting, du kan gøre for at flere billedfiler på én gang.

Instruktioner

1 Åbn flere filer, du ønsker at omdøbe eller redigere på en eller anden måde. Fra FILE menuen vælg Åbn og brug af CONTROL og klik på Vælg alle de filer, du ønsker at åbne. Disse filer vises i BIN nederst på siden. Bemærk du kan vælge BIN foranstaltninger, der vil tillade dig at oprette et album, dele fotos eller bruge opretter funktioner til at lave en fotobog eller kalender.

2 Når du har indlæst alle dine filer i skraldespanden. Klik på filen og vælge behandle flere FILES at opdrage behandlingen guiden. Læg mærke til at der er en masse funktioner, du kan udføre på flere filer fra denne skærm. Vi vil gennemgå dem alle.

3 Du kan vælge filer fra BIN eller du kan også vælge filer fra eksisterende album eller filmapper. Du kan også søge efter yderligere filer og tilføje dem til BIN.

4 Først lad os udforske IMAGE SIZE området. Her kan du angive en specifik billedstørrelse eller opløsning til dine filer. Husk, når du klikker på OK de processer, du vælger, vil blive udført på alle billeder i BIN. Højere opløsning oversætter til større størrelser. Hvis du forsøger at gøre billeder med lav opløsning større vil du få pixilation og andre billedfejl. Høj kvalitet billeder (5 megapixel eller større) vil bruge beslutninger af 300 dpi eller 600 dpi.

5 Dernæst skal du kigge på den etiketterne området. Du kan anvende en etiket eller vandmærke. Du kan også justere positionen, størrelse, farve og opacitet af etiketten. Disse billeder blev alle taget i Californien i 2007, så jeg kunne lave en billedtekst, der ville sige Californien 2007 for alle fotos. Et vandmærke er placeret inde i billedet til at forhindre andre i at kopiere og bruge dit billede. En billedtekst er placeret under billedet.

6 Du kan anvende billedet hurtige løsninger til dine billeder. Du kan ændre farve niveauer, lysstyrke og anvende disse rettelser til alle dine billeder i batch. Gennemgå hvert billede i partiet for at sikre du fik justeringen ønskede. Justeringen parti kan arbejde for et billede og ikke arbejde for en anden.

7 Det er nemt at omdøbe alle dine filer. Du kan oprette et dokument navn og bruge en række nummerering og dato muligheder for at føje til dine titler. For eksempel kunne jeg kalde disse billeder "California" og tilføj et trecifret nummer til at identificere hvert billede.

8 Endelig kan du konvertere alle filerne til et andet format. Hvis du har alle RAW-filer kan du konvertere dem alle til JPEG, GIF eller nogen af ​​de andre formater, der understøttes af Adobe Photoshop.

TIPS

  • Altid eksperimentere med billede backup filer for at bevare dit billede arkiv.