Sådan Clean MacBook filer

June 3

Sådan Clean MacBook filer


Hvis du har købt din MacBook nyt, det kom med en cd, der giver mulighed for at formatere systemet og slippe af med uønskede filer. Hvis du ikke har cd'en, du nødt til at slette de uønskede filer manuelt. Hvis du ønsker at sælge din MacBook, eller er nødt til at returnere det til sin ejer, er det nok klogt at slippe af med alt det, du har installeret på systemet. Dette kunne være en tidskrævende proces, men det er helt sikkert det værd. Det kan øge hastigheden og ydelsen på din MacBook.

Instruktioner

Sådan Clean MacBook filer

1 Sikkerhedskopiere alle filer, du ønsker gemt. Dette kan gøres på en række måder. Sandsynligvis den nemmeste måde er at først indsætte et USB-flashdrev i USB-porten på din Mac. Klik derefter på og trække de filer, du vil sikkerhedskopiere til mappen med din flash-drev.

2 Gå ind i mappen Programmer, og fremhæve alle de programmer, du vil slette. Tryk på "Apple (Cmd)" knappen + Delete. Dette vil sende alle fremhævede elementer til papirkurven.

3 Gå til din papirkurven og tømme dens indhold. Dette vil slippe af dine filer.

4 Åbn Safari og gå til de præferencer. Slet alle cookies og midlertidige filer.

5 Åbn mappen Programmer og gå til program kaldet Hovednøglering. Dette program vil give dig mulighed for at slette alle de adgangskoder, du har gemt. Sørg for ikke at slette computeren logger ind, hvis der er en.

6 Dobbeltklik på ikonet harddisk, åbne mappen Brugere, og åbn mappen med dit navn. Gå gennem alle mapper og manuelt slette indholdet, som du ikke længere ønsker.


relaterede artikler