Sådan Tilføj en server på en Symantec Endpoint

January 31

Symantec Endpoint ansøgningen er en suite af software, der giver firewall, antivirus og backup beskyttelse til computerens data. Enterprise version af denne software bruger samarbejdstjenester, hvilket betyder at du kan synkronisere flere servere med Endpoint software installeret. Hvis du tilføjer en server til netværket, skal du tilføje serverens navn til din oprindelige server konfigurationer til at synkronisere de to computere til backup processer.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på software-ikonet Endpoint i serverens systembakken. Dette åbner hovedkonsollen vinduet. Klik på knappen "Politikker" i hovedvinduet.

2 Klik på "Politik Components". Klik på "Management Server-lister." Dette viser alle de aktuelt konfigurerede servere til Endpoint softwaren. Klik på fanen "Opgaver" og derefter klikke på "Tilføj en Management Server List" for at starte den nye server konfigurationer.

3 Skriv navnet på den server, du vil føje til din Endpoint listen. Klik på knappen "Tilføj". Indtast IP-adressen for serveren at lade det passere gennem Endpoint serverens firewall. Vælg en port fra rullemenuen. For de fleste servere er "HTTP" port anvendes.

4 Klik på "OK" knappen for at gemme dine indstillinger. Læg mærke til din nyligt konfigureret server vises i listen over servere til rådighed for Endpoint softwaren. Klik på "Luk" knappen for at lukke konsollen og returnere det til systembakken.