Sådan redigeres en PDF-fil i Word

July 1

Sådan redigeres en PDF-fil i Word


For at redigere en PDF-fil i Word, skal du først nødt til at konvertere den til et Word kompatibelt format (såsom DOC eller RTF). For at gøre dette, kan du bruge en gratis PDF konverter. Når filen er blevet konverteret til DOC eller RTF-format, kan du redigere den med Word.

Instruktioner

Brug af PDF til Word

1 Naviger til PDF til Word hjemmeside (se Referencer).

2 Klik på "Vælg Arkiv". Så gennemse din computer filer for at vælge den PDF-fil, du vil åbne i Word.

3 Vælg "DOC" eller "RTF" som format til at konvertere PDF-fil til.

4 Skriv den e-mail-adresse, du ønsker den konverterede fil skal sendes i "E-mail-fil til" form. Klik derefter på "Convert" og den konverterede fil vil blive sendt til den adresse, du har indtastet i formularen.

5 Log ind på din e-mail-konto.

6 Åbn e-mailen fra PDFtoWord.

7 Download konverterede DOC eller RTF-fil.

8 Åbn Word.

9 Klik på "Filer", vælg "Åbn" og derefter gennemse for at vælge den konverterede DOC eller RTF fil, du hentede fra din e-mail-konto. Rediger PDF-fil i Word til din smag.

Brug af PDF Online

10 Naviger til PDF Online hjemmeside (se Referencer).

11 Klik på "Vælg Arkiv". Så gennemse din computer filer for at vælge den PDF-fil, du vil åbne i Word. Klik derefter på "Upload og Konverter" og PDF vil blive konverteret til en Word kompatibel dokument.

12 Højreklik på "Download Word File" linket, vælg "Save Link As" og vælg hvor du vil gemme filen på din computer. Klik derefter på "Gem" for at downloade den konverterede fil til din computer.

13 Åbn Word.

14 Klik på "Filer", vælg "Åbn" og derefter gennemse for at vælge den konverterede dokument, du har hentet. Når åbne, redigere PDF-fil i Word til din smag.

Brug Gratis PDF Konverter

15 Naviger til den gratis PDF Konverter hjemmeside (se Referencer).

16 Klik på "Vælg Arkiv". Så gennemse din computer filer for at vælge PDF, du vil redigere i Word.

17 Vælg "Word (doc)" eller "RichText (rtf)" som format til at konvertere PDF til.

18 Skriv den e-mail-adresse, du ønsker den konverterede fil skal sendes til i "E-mail-adresse" form. Klik derefter på "Konverter dit File" og den konverterede fil vil blive sendt til den adresse, du har indtastet i formularen.

19 Log ind på din e-mail-konto.

20 Åbn e-mailen fra FreePDFconvert.

21 Download konverterede DOC eller RTF-fil.

22 Åbn Word.

23 Klik på "Filer", vælg "Åbn" og derefter gennemse for at vælge den konverterede DOC eller RTF fil, du hentede fra din e-mail-konto. Rediger PDF-fil i Word til din smag.


relaterede artikler