Hvad er DHT Nodes?

March 27

En DHT node er en del af et distribueret hash tabel. En distribueret hash tabel er et system, der er almindeligt anvendt i peer-to-peer-fildeling netværk som Napster. En DHT node er den mekanik, der bruges til at finde specifikke oplysninger deles på netværket. Når en bruger indtaster bestemte søgeord såsom et navn, de DHT knudepunkter er ansvarlige for at søge i databasen for at finde disse oplysninger og bringe det op som et søgeresultat.

Egenskaber

DHT knudepunkter er ikke et fysisk objekt. De er et sæt af algoritmer eller matricer, der er programmeret til at søge på en bestemt måde gennem alle de data i de delte filer. Da den distribuerede hash tabel er et fleksibelt bordsystem, er det ofte anvendes til fildelingsprogrammer der er kendt for hyppige ændringer. Knuderne er programmeret til at finde bestemte tags på filer og bringe dem op som et resultat, når de rigtige tags er blevet inkluderet i en søgning.

Fungere

DHT noder er ikke bare bruges i peer-to-peer-fildeling. De anvendes også til mange andre processer. Grunden til, at det distribuerede hash tabel er et populært format data hentning skyldes den minimale forstyrrelser i programmering, når data ændres, slettes fra systemet, eller flyttes til en anden placering. Andre anvendelser for den distribuerede hash tabellen omfatter: web caching, domænenavnetjenester, distribuerede filsystemer, og meget mere.

Størrelse

Størrelserne af DHT knudepunkter variere. Normalt distribueret hash tabeller er store og komplekse. Dette gør knudepunkterne bruger et højere niveau af kompleksitet. Som nævnt før, de er ikke en fysisk genstand overhovedet, så den eneste størrelse forskel vil være, hvor komplekst deres programmering er. Typisk større distribuerede hash tabel er mere komplekse at DHT noder kommer til at være.

Misforståelser

Mange mennesker tror, ​​at de distribuerede hash tabeller blev skabt for at pirat musik og andre kopi skriftligt materiale. Det var aldrig tilfældet. Det oprindelige formål med distribuerede hash tabeller og DHT noder var mere en fildeling projekt til forskningsprojekter. Svarende til fuldtekst databaser, blev distribueret hash tabeller designet til at give computerbrugere til at låne oplysninger fra hinanden, således at kendskabet til hver bruger og forskning kunne øges. Ideen med at bruge de DHT noder til at dele ulovlige download af musik og andet piratkopieret software blev skabt senere som en eftertanke.

Betydning

DHT knudepunkter og distribuerede hash tabeller er vigtige i den måde, at nutidens computere og computersystemer køres. Næsten enhver database anvender den fordelte hash tabelformat. Folk kan virkelig godt lide dette format af bordet og de DHT knuder, fordi det er en nem måde at finde information, og det er mindre sandsynligt, at gå ned end ved andre systemer. Anvendelsen af ​​den distribuerede hash tabel er udbredt. Den distribuerede hash tabellen har ændret den måde, at computernetværk drives til det bedre. Den ulovlige fildeling er bare en ubehagelig bivirkning, der forhåbentlig snart vil være under kontrol.