Liste over War Relateret Computerspil

April 19

Nogle af nutidens mest populære krig-baserede video game franchise begyndte på pc'en. War-relaterede videospil har udforsket krige fra alle tidsperioder, herunder Verdenskrig og Vietnam. Historierne disse spil fortæller er opdigtede, men indarbejde miljøer og våben fra krigene, som de er baseret på.

'Company of Heroes'

"Company of Heroes" blev udgivet til PC på September 11, 2006. "Company of Heroes" er en Real Time Strategy (RTS) spil baseret omkring Anden Verdenskrig. At lære at håndtere ammunition, position enheder, og som enheder imødegå andre enheder er afgørende for succes. Strategi spillere vil samle det op med lille problem, men en langvarig tutorial tilstand er tilgængelig for spillere nye til RTS spil. Den single-player mode spænder 15 missioner, som kan variere i længde afhængig af sværhedsgrad valgt. Multiplayer understøtter op til otte spillere.

'Battlefield: Bad Company 2'

"Battlefield: Bad Company 2" blev udgivet til PC den 2. marts 2010. I modsætning til den oprindelige, "Bad Company 2" er udstyret med en omfattende single-player mode, der tager spillerne rundt om i verden, som de indsamle forskellige masseødelæggelsesvåben. Den multiplayer, der understøtter op til 24 spillere, udnytter klasse systemet. Ved begyndelsen af ​​hver runde, kan spillerne vælge en bestemt klasse at spille for denne runde. Et hold med en række klasser har en bedre chance for at vinde. I modsætning til andre klasse-baserede skydespil, skiftende klasser opfordres og kan gøres uden straf. Standard game modes såsom "Squad Deathmatch" og "Rush" er til stede.

'Call of Duty: Modern Warfare 2'

"Call of Duty: Modern Warfare 2" blev udgivet til PC på Nov. 10 2009. Den oprindelige "Modern Warfare" var det første spil i "Call of Duty" -serien til at tage spillerne ud af World War II miljø og placere dem i en moderne tid indstilling. "Modern Warfare 2" byder på mere af det samme, velkendte spil. Sammen med en ny historie, er en ny rollebesætning indført. Det spil er tempofyldt, ofte kræver spillere til at bruge miljøet som dække. Multiplayer understøtter op til 32 spillere online i forskellige multiplayer modes, herunder en ny to-player kooperativ tilstand titel "Spec Ops."


relaterede artikler