Sådan Fix PCL XL Fejl

March 12

Sådan Fix PCL XL Fejl


Når du forsøger at udskrive visse dokumenter på en Hewlett-Packard LaserJet alt-i-én printer, kan du nogle gange ender med et stykke papir med en "PCL XL" fejlkode trykt på det. Dette skyldes, at printerens manglende evne til at behandle visse dele af dokumentet, såsom integrerede skrifter eller billeder. Du kan slippe af denne fejlmeddelelse og udskrive dokumentet ved at redigere printerens indstillinger på computeren.

Instruktioner

1 Åbn Windows Charms bar ved at stryge ind fra højre kant af skærmen, eller ved at flytte musemarkøren til det øverste højre hjørne af skærmen og skubbe det ned. Vælg "Indstillinger".

2 Klik på "Control Panel" og vælg derefter "Vis enheder og printere."

3 Højreklik på printerens ikon og vælg "Udskriftsindstillinger". Alternativt, hvis du har en touchscreen-enhed, skal du trykke og holde på ikonet, indtil genvejsmenuen vises, og derefter vælge "Udskriftsindstillinger".

4 Åbn fanen "Avanceret", skal du indstille Udskriv data Optimering mulighed for at "Optimer til tekst og Vector", og derefter klikke på "Anvend".

5 Udskrive et dokument for at teste dine nye indstillinger. Hvis dokumentet ikke udskrives, tænde for printeren og tænde den igen igen, inden du forsøger at udskrive dokumentet igen.


relaterede artikler