Sådan oprettes gratis flere domæner i én konto

February 11

Sådan oprettes gratis flere domæner i én konto


Et domæne og web hosting giver plads til et virtuelt hjem på internettet. Ligesom traditionelle iværksættere, mange website ejere ønsker at skabe flere virtuelle hjem med flere domænenavne. Men de pådrage sig ekstra udgifter, når de køber en ny hosting-konto for hver domæne. Website ejere kan reducere disse udgifter ved at tilføje yderligere domæner til en eksisterende konto gratis. Finde en web-vært, der tilbyder denne tjeneste giver mulighed for at oprette flere websteder samtidig betaler for kun én konto.

Instruktioner

1 Find en web-vært, der tilbyder gratis hosting af add-on domæner. En add-on domæne er en hjemmeside domæne, som er bosat i en undermappe af de vigtigste hosting-konto. Værter, der tilbyder denne tjeneste kan give mulighed for en eller flere add-on domæner. Kig efter en, der tilbyder gratis flere domæner.

2 Køb en hosting-konto fra den valgte vært og registrere et domæne. Dette er den vigtigste domæne på kontoen. At købe et domænenavn indebærer at vælge navnet og indtaste DNS server information, som kan fås fra internettet vært. De nye til web-hosting skal vide, at det tager omkring en eller to dage til et nyt domæne til "udbrede" og vises på internettet.

3 Køb tilføjelsen domæner. En add-on tjeneste giver ikke den faktiske domænenavne væk gratis. Snarere bliver det domæne hosting uden ekstra beregning. Vælg domænenavnet og indtaste de samme DNS information som den vigtigste domæne.

4 Opsæt tilføjelsen domæne cPanel. Indtast domænenavnet i det første felt uden "http: // & quot; og". Www "For eksempel, hvis domænenavnet er AddonSolutions.com, skrives blot" addonsolutions.com "som domænenavnet Softwaren derefter. udfylder automatisk i de andre områder undtagen adgangskoden. Vælg en anden adgangskode end adgangskoden til den vigtigste domæne. Spørg værten om hjælp i at tilføje det domæne, hvis denne vært bruger et andet system.

5 Rediger add-on domæne fra inde i sin tildelte mappe (bibliotek). Denne mappe er bosat inde i mappen af ​​de vigtigste domæne. Men besøgende, der besøger webadressen på add-on domæne kun se dette domæne. De ser ikke det vigtigste domæne, så add-on domæne er en separat enhed så langt som den besøgende er berørt.

TIPS

  • Kig efter værter, der tilbyder et domæne gratis som en bonus for at købe en hosting-konto.
  • Vælg en vært med tilstrækkelig plads og båndbredde til at håndtere trafikken i alle domæner. Den add-on service er gratis, men det bruger web plads og båndbredde af de vigtigste konto.
  • Må ikke forveksle sub-domæner i de vigtigste domæne med add-on domæner. En sub-domæne er ikke et separat domæne.
  • Må ikke forveksle parkerede domæner med add-on domæner. Brugere, der besøger web-adressen på et parkeret domæne videresendes og se kun de vigtigste domæne. En parkeret domæne fungerer ikke som en særskilt domæne.