Enterprise Arkitekt Værktøj

February 8

Enterprise arkitektur er strukturen af ​​en virksomhed. Virksomheder består af mange segmenter, herunder finansielle segmenter, kundeservice segmenter, produktudvikling segmenter og markedsføring segmenter. Arkitekturen refererer til væsentlige, hvordan alle disse faktorer i sidste ende komme sammen. Analyseværktøjer er til rådighed, der hjælper ledelsen forstår virksomhedens arkitektur i en holistisk måde.

Sparx Systems

Enterprise arkitektur værktøjer som Sparx Systems forsøg på at give enterprise arkitekter en visuel forståelse af strukturen i virksomheden, de arbejder for, for at foreslå ændringer og løsninger, der kan hjælpe virksomheden i at udvide og løse problemer. Disse værktøjer forsøge at forudsige, hvordan forskellige beslutninger vil påvirke selskabet nede ad vejen. Værktøjet forudsiger hvilke færdigheder vil være behov for at udføre hvilke mål, så ledelsen til at placere de rigtige medarbejdere på de rigtige opgaver. Dette værktøj genererer også rapporter, der kan derefter blive præsenteret på møder, så medarbejderne forstår, hvad virksomhedens strategi er.

CORE

Effektive enterprise arkitektur værktøjer skal kunne analysere og manipulere information med kort varsel. CORE.gov er et værktøj, der er i stand til at organisere og kortlægge en organisations komponenter, så komponenterne kan let forståelig.

Casewise Corporate Modeler

Mange værktøjer forsøger at modellere situationer, så ledere effektivt kan planlægge. Et værktøj, der tjener denne rolle er Casewise Corporate Modeler. Carewise har evnen til at forudsige, hvor lang tid, at bestemte handlinger vil tage. Derefter kan ledere se, hvilke tiltag vil tage længst tid og kan ændre eller fjerne dem, så de kan gøres mindre ineffektiv.

Troux Arkitekt

Informationsteknologien er afgørende for virksomhederne. Informationsteknologien giver virksomhederne mulighed for effektivt at kommunikere internt, giver virksomhederne mulighed for at kommunikere direkte med deres kunder og også nogle gange giver virksomhederne mulighed for at levere produkter, afhængigt af arten af ​​virksomheden. Produkter såsom Troux Arkitekt skaber grafiske fremstillinger af hvordan informationsteknologi har indflydelse på andre forretningsmetoder, så ændringer kan foretages til teknologien.

Aris Platform

Enterprise software usability er nødvendig, således at softwaren kan bruges af næsten alle. Dette reducerer indlæringskurve, at medarbejderne oplever, når de er ansat på til jobbet. Enterprise software-værktøjer bliver let anvendelig, når værktøjerne har en let at forstå design og er struktureret på en logisk måde. Aris Platform er en virksomhed softwareløsning, der ikke kun er let at bruge, men er også designet til at være tilgængelig fra alle steder.