Photoshop 8 Broderi Styles

March 19

Du kan oprette et billede eller tekst, der vises broderet i Adobe Photoshop Creative Suite, også kendt som Photoshop version 8.0. Det tager lidt finesse, men der er flere måder at få det udseende, du ønsker. Det er en god idé at starte med tekst bare fordi du vil være i stand til at se de ændringer, du foretager bedre. Du kan bruge de samme typer af teknikker, når du forsøger broderi stilarter med fotos.

File Setup

Start en "Ny" fil i Photoshop CS og størrelse er det hensigtsmæssigt i overensstemmelse med anvendelsen du agter for det. Indstil "Bredde" og "Højde" i overensstemmelse hermed. Vælg derefter 300 pixels per inch eller 72 ppi i feltet "Resolution", afhængigt af om du vil udskrive billedet eller sætte det på nettet. Gem din fil. Vælg den skrifttype, du vil bruge, helst noget tyk, fed og hjemlig såsom "Marker Felt." Skriv det ord, du vil brodere. Så gå til menuen "Lag" og vælg "Rasteriser" og "Type" for at slå teksten til et billede. Du vil ikke være i stand til at redigere det yderligere som tekst.

Tilføjelse Color

Gå til menuen "Lag", vælg "Ny" og derefter "Layer" fra undermenuen. Her er, hvor du kan tilføje nogle farve til din broderi stil. Brug farvevælgeren boksen i bunden af ​​siden Toolbar. Klik på den, og vælg derefter en farve til dit stof. Vælg derefter "Paint Bucket" værktøj fra siden Toolbar og hæld farve i tomme "Layer". Gå til menuen "Lag" og flytte din farve "Layer" til bagsiden ved hjælp af "Arranger" valg. Din tekst skal vises på toppen af ​​denne "Layer". Du kan vælge at få teksten samme farve som baggrunden eller en lidt anden farve. Uanset hvad, vil du tilføje de samme effekter til både at gøre det ud som om din broderet tekst er knyttet til din broderede baggrund.

Tilføjelse af en Weave

Vælg baggrund "Layer" og derefter gå til menuen "Lag". Vælg "Layer Style" og "Blending Options". I den dialogboks, der vises, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for "Facet og prægning" og derefter klikke på afkrydsningsfeltet ud for "Texture", og ordene "Texture" for at få adgang til kontrollerne. I den øverste del af dialogboksen, mærket "Elements", klik på boksen til højre for "Mønster". I "Default" sæt, vælg "Vævet." Brug derefter "Scale" og "dybde" kontrol for at vælge broderi stil. Klik derefter på "OK" knappen. Gentag denne procedure for "Lag", der indeholder din tekst. For lidt ekstra dybde, også bruge "Facet og prægning" valg til teksten. Vælg en "Inner Bevel" og "Smooth" "Technique" samt en "dybde" på ca. 460 procent. Dette vil øge din tekst fra overfladen af ​​baggrunden vævning.

Filter Gallery

Med teksten "Lag" stadig er markeret, skal du gå til menuen "Filter" og vælg "Filter Gallery." Gå ned til bunden, og vælg "Texture". Her kan du gøre en af ​​to grundlæggende valg til din endelige broderet look. Du kan vælge "Grain", i hvilket tilfælde du kan vælge "Horizontal" for at give din broderi et korssting look og regulere det til din smag med "Intensitet" og "Kontrast" kontroller. Du kan også vælge "Patchwork" for flere af en broderet quilt look.


relaterede artikler