Cool Edit Effects

January 27

Cool Edit 2.0 af Syntrillium Software giver en meget omfattende audio editor, som kan bruges til at rydde op dårlig kvalitet optagelser gemt som MP3, WAV og mange andre formater. Det er også muligt at bruge den til at tilføje bestemte effekter til en eksisterende optagelse for at skabe ekstra dimensioner og yderligere stemmer. Alle disse effekter kan forhåndsvises før begå, derefter vendes, hvis det er nødvendigt.

Amplification Effects

Lydfiler kan forstærkes til at øge niveauet i stadier af decibel. Presets allerede er installeret omfatter 3dB og 6dB stigninger og fald i niveau. Det er dog meget nemt at oprette egne brugerdefinerede niveauer og gemme dem. Fade ind og fade ud er yderligere funktioner i forstærkning sektionen, sammen med en "Normalisér" funktion, kompression og vibrato.

distortion Effects

Lyd kan være forvrænget på mange forskellige måder og yderligere effekter kan føjes ind i programmet. En af de mest nyttige effekter er evnen til forpremiere alt før den er begået. Med flere valg i menuen "Forsinkelse" herunder "Phaser," "Flanger", "Reverb" og "Kor" det er ikke svært at tilføje bedøvelse og kraftfulde effekter til en lydfil. "Kor" vil gøre en kedelig enkelt vokalist lyde som et rockband. "Phaser" og "Flanger" effekter vil skabe de Wah-Wah og Stroding effekter, der anvendes i populærmusik. Fin-tuning disse effekter kan gøre en lead guitar lyde som en sitar, hvis det ønskes.

Tilføjelse Stilhed og andre redigering effekter

Cool Edit kan også bruges som en kraftfuld og nem at bruge lyd editor. Rediger ud pops og knitrende lyde ved at zoome ind på det sted, hvor forvrængningen opstår. Dernæst bruge cut-and-paste mulighed for at fjerne spikes og fylde tomme pladser med lydsekvenser fra andre steder. En kontinuerlig tidslinje holder styr på placeringen ned til splitsekund, og kopierede lydsekvenser kan indsættes i en ny fil og indsat tilbage efter arbejde er blevet udført på sekvensen.


relaterede artikler