Sådan oprettes en tom HTML-side

December 3

En tom HTML-side er en webside uden synlige webindhold. Nogle HTML-kode er nødvendig for en webbrowser til at fortolke filen som en HTML-fil, selvom der ikke er nogen synlige indhold. Enhver tekst editor kan oprette en tom HTML-side, fordi en HTML-side er simpelthen et tekstdokument med særlige koder i toppen, der identificerer det som en webside til webbrowsere.

Instruktioner

Brug Notesblok eller almindelig tekst editor

1 Åbn tekst redigeringsprogram. Windows Notesblok program er placeret i mappen C: \ Windows \ System32.

2 Indtast de HTML-koder, der definerer et tekstdokument som en webside: <HTML> <TITLE> Min titel </ title> <BODY> </ BODY> </ HTML>

3 Sådan oprettes en tom HTML-side

Klik på menuen Filer og vælg "Gem som". Som standard Notepad ønsker at gemme alle filer som almindelig tekst med .TXT som forlængelsen. For en HTML-fil, indtast et filnavn med .HTM forlængelse.

4 Klik på knappen "Gem", og du vil nu have en blank HTML-side.

Brug af Microsoft Word

5 Åbn Microsoft Word til et nyt dokument.

6 Lad side tomt, hvis du vil have en tom HTML-side. Ellers typen tilføje tekst indhold eller brug menuen "Indsæt" for at tilføje billeder.

7 Sådan oprettes en tom HTML-side

Klik på menuen "Filer" (eller Office menu i Word 2007) og vælg "Gem som". Vælg derefter "webside" (HTML) som filformat til at gemme dokumentet i.

8 Indtast et navn til dokumentet. Forlængelsen skal være .html eller .htm. Klik på "Gem", og du vil have et HTML-dokument.

Brug Dreamweaver

9 Åbn Dreamweaver og klik på "HTML" under "Opret ny" kolonnen til opstart side.

10 Sådan oprettes en tom HTML-side

Lad side tomt, hvis du vil have en tom HTML-side eller skrive tekst til at have tekst på din webside.

11 Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem" for at gemme HTML-websiden.

TIPS

  • Den frie TextEdit program, der følger med Mac OS X kan også gemme som HTML. Skriv dit webindhold i dokumentet skal du vælge "Gem som" fra menuen "Filer" og vælg HTML som filformat. Giv filen forlængelsen .html.Some versioner af Microsoft Word tilbyder også en kommando "Gem som webside" under menuen filen som en genvej til den almindelige "Gem som" dialogboks.