Sådan oprettes en enkel adgang Query

December 14

Opret enkle adgang forespørgsler ved hjælp af guiden forespørgsel. Guiden forespørgsel giver dig fire typer af forespørgsler til at skabe. Den første mulighed er Simple Query Wizard. Denne forespørgsel kan du vælge tabellen og felter, du ønsker i din forespørgsel. Når disse oplysninger er angivet, bliver du bedt om at gemme forespørgslen. Resultaterne af forespørgslen vises i dataarket visningen. Denne forespørgsel kan udskrives, gemmes eller tilføjes til rapporter til yderligere analyse.

Instruktioner

1 Open Access 2010 og vælg en database. Klik på fanen "Filer" og vælg "Åbn" -knappen. Vælg en database fra den seneste database listen i listen Filer-menuen.

2 Klik på fanen "Opret" og vælg "Query Wizard." Vælg "Simple Query Wizard" og klik på "OK". I feltet "Borde / Forespørgsler", vælg den tabel, du vil bruge i forespørgslen. Tilføj feltnavne ved at klikke på navnet feltet og klikke på højrepilen. Klik på "Næste".

3 Klik på "Detail" og vælg "Næste". Tilføj en titel til din forespørgsel i "Title" feltet. Det er almindeligt at tilføje et præfiks af "qry" til forespørgsler. Klik på "Udfør". Gennemgå resultaterne af forespørgslen i dataarket visningen.


relaterede artikler