Sådan fjernes en Orphan domænecontroller

February 3

Sådan fjernes en Orphan domænecontroller


Domænecontrollere er maskiner, der kører Microsoft Windows, der vært for sikkerhed, tilladelse, brugere og computere konfigureret på netværket. Før brugere kan logge ind i domæne, er deres brugernavne og adgangskoder autentificeret på domænecontrolleren. Administratorer lejlighedsvis opgradere serveren maskine og overføre domænet kontrol til en ny maskine, men nogle gange en forældreløs maskine er ikke helt fjernet på grund af korruption i løbet af processen. Domænet computer kan magt fjernet ved hjælp af kommandoen "dcpromo".

Instruktioner

1 Klik på knappen Start i Windows, og vælg "Kør". I tekstfeltet, der popper op, skal du indtaste "dcpromo / forceremoval" og tryk på knappen "OK". Dette starter guiden domænecontrolleren fjernelse.

2 Klik på knappen "Næste" ved åbningen skærmen. Klik på "Næste" på følgende skærm, der advarer dig om Active Directory (AD). AD fjernes fra domænet controlleren, når den fjernes fra netværket.

3 Indtast administratoradgangskoden i det næste vindue. Administratoradgangskoden domæne er påkrævet, når du fjerner en domænecontroller fra netværket. Klik på knappen "Næste".

4 Klik på knappen "Afslut" på resuméet skærmen. På dette tidspunkt, er det domæne controller fjernet fra nettet. Klik på knappen "Genstart" når du bliver bedt. Serveren ikke længere fungerer som en domænecontroller på netværket.


relaterede artikler