Hvordan får jeg min Windows XP til Vis Animation på GIF-filer?

January 22

Hvordan får jeg min Windows XP til Vis Animation på GIF-filer?


GIF, kort for Graphics Interchange Format, filer er lav opløsning animation filer beregnet til at indlæses hurtigt på internettet. De indlæses hurtigt, fordi de bruger et begrænset antal farver, hvilket reducerer filstørrelsen. Ligesom traditionel animation, kan GIF-filer også indeholde rammer, der spiller i tidsstyret sekvens som animation. Selvom animationen er begrænset i forhold til en Flash SWF-fil, en anden fordel ved GIF-filer er, at de ikke kræver nogen specielle plug-ins til at se.

Windows Billed- og faxfremviser

Ikke alle billede-visning programmer vise .GIF animationer. Men Windows XP indeholder et program kaldet Windows Billed- og faxfremviser, der vil åbne en .GIF fil og vise animationen. Hvis Windows Billed- og faxfremviser er ikke din standard program til at åbne .gif-filer, kan du højreklikke på .GIF fil, skal du vælge "Åbn med ..." og vælg Windows Billed- og faxfremviser at se animationen. Du kan også højreklikke på filen, klikke på "Egenskaber" knappen og ændre din standard visning program for .gif-filer ved at klikke på "Skift ..." knappen og vælge det program, du vil bruge til at åbne alle .GIF filer .

En alternativ metode

Hvis du ikke har Windows Billed- og faxfremviser installeret på dit system, kan du altid se .GIF filer i Internet Explorer eller en anden browser. For at se ved hjælp af din webbrowser, skal du blot følge de samme anvisninger ovenfor, men vælg Internet Explorer eller din web browser valg i stedet for Windows Billed- og faxfremviser.


relaterede artikler