Hvordan man opbygger en CPU køler til en bærbar

June 9

Moderne bærbare computere kan udføre mange af de samme computing opgaver som deres skrivebord-bundne modstykker. Men den bærbare lav profil og tætpakkede elektroniske indvendige komponenter udgør en udfordring for de fleste interne kølesystemer, især når de udfører strømkrævende opgaver, såsom gaming. Ved hjælp af en simpel, let bærbar stå med en onboard køling ventilator, kan du ophøje din bærbare computer til en komfortabel betragtningsvinkel, samtidig med at holde din CPU kølig og effektiv.

Instruktioner

1 Skær et ark akryl til et rektangel lidt større end din bærbare computer ved hjælp af en stiksav eller roterende skæreværktøj. Efterlad 3 inches til 4 inches i toppen og bunden for at muliggøre foldning.

2 Clamp arket til dit arbejde overflade ved hjælp af et par bænk klemmer. Jævnt opvarme arket hen over det område, du ønsker at folde under anvendelse af en varmepistol indstillet til 575 grader Fahrenheit. Brug varmebestandige handsker for at beskytte dine hænder fra den varme plast. Bøj forsigtigt den øverste kant i en 90 graders vinkel, hvilket skaber en 3-tommer til 4 tommer bøjning. Tillad plasten afkøle.

3 Vend lagen over. Jævnt opvarme den nederste kant af arket plast. Bøj forsigtigt bunden 1 tomme til 2 inches af plast op, indtil det ligger fladt mod bordet. Klemme den på plads og tillade plasten afkøle.

4 Bor et cirkulært mønster af huller på størrelse med din køling ventilator i plastik. Hullerne skal placeres således, at ventilation slidser den bærbare computer vil sidde over toppen af ​​dem, når den bærbare computer er på standen.

5 Skær et USB-kabel til en længde, der kan nemt komme en af ​​USB-portene på din bærbare computer fra det område, hvor hullerne blev boret. Strip enden af ​​USB-kablet og strømkablet af ventilatoren. Fastgør de sorte og røde ledninger inde i USB-kablet til de tilsvarende sorte og røde ledninger i ventilatorens strømkablet. Pak de udsatte ledninger i flere omgange af elektrisk tape.

6 Hold blæseren mod bunden af ​​foden under de borede huller og markere placeringen af ​​ventilatorens skruehuller. Bor fire huller lige bred nok til at indrømme ventilatorens monteringsskruer på de markerede steder. Bor fire lavvandede huller lige bred nok til at optage hovederne på skruerne, således at de vil lægge flugter med overfladen af ​​plasten. Fastgør blæseren til undersiden af ​​stativet ved hjælp af skruerne.

7 Påfør et tyndt vulst af silikone caulk til de punkter, hvor stativet rører bordet. Dette vil forhindre stativet glider, når den bruges.

TIPS

  • Blæseren vil stikket i din bærbare USB-stik til strøm. Da USB-stikket vil give væsentligt mindre strøm end ventilatoren er normeret til, vil en lille, lav-drevne ventilator arbejde mest effektivt. Hvis du har en loddekolbe, vil lodning af splejsning mellem USB-kablet og ventilator netledning giver en mere holdbar forbindelse end blot vride ledningerne sammen.
  • Bær altid beskyttelsesbriller, når der skæres plast plader. Forsøg ikke at bøje varm plast uden at bære varmebestandige handsker.

relaterede artikler