Hvordan at komme ind i Basilica Broderskab

September 28

Hvis du har været forske i "huler Romulus" søgen inden "Assassins Creed: Brotherhood", vil du have bemærket, at Basilica di San Pietro er et af de centrale steder. Hvis du ikke kan finde basilikaen på dit kort, eller hvis du ikke kan finde ud af at nå det, er det sandsynligt, at du lige har ikke nået langt nok ind i spillet endnu. Basilikaen er ikke tilgængelig, før du udfylde en vis del af spillet, og selv da, at finde indgangen kan tage lidt arbejde.

Instruktioner

1 Gennemfør alle quests, der kræves for Sequence 7. Dette er den næstsidste sekvens i spillet, så du vil være helt en måder inde i kampen, før dette krav er færdig. Når du begynder Sequence 8, vil Basilica di San Pietro låses op på dit kort.

2 Gå til Ponte Sant'Angelo bro i Vaticano distriktet. Denne bro, som fører til basilikaen, vil blive markeret på kortet.

3 Find den hemmelige indgang uden for basilikaen. Denne indgang har en halv-cirkel dør og er gemt væk i et hjørne i nærheden af ​​Pavilion. Går gennem indgangen vil tage dig ind i basilikaen, som vil begynde en kæde af begivenheder, som i sidste ende fører dig til en Lair of Romulus. Hvis du har svært ved at finde indgangen, søge dit kort til en sort ulv. Alle huler af Romulus er markeret med dette symbol.


relaterede artikler