Hvordan man laver en GIF Screensaver

July 24

Gode ​​kommercielle screensavers findes online er normalt svært at komme med, og ofte kommer med et gebyr. Hvis du hellere vil ikke betale, eller du gerne vil noget mere personlig, er det en god idé at lave din egen screensaver. Denne tutorial hjælper dig med at oprette en "diasshow" screensaver bruger en samling af GIF fotos gemt på din harddisk.

Instruktioner

1 Højreklik på skrivebordet og vælg "Ny" og derefter "Mappe". Skriv "My GIF Screensaver" som navnet på mappen.

2 Find de GIF, som du gerne vil bruge i din screensaver. Klik og træk dem ind i mappen, du oprettede i trin 1, så de er alle i den samme mappe.

3 Højreklik på skrivebordet, og klik på "Egenskaber" for at åbne "Egenskaber for skærm" vinduet. Klik på "Screen Saver" fanen. Under "Screen Saver" vælge "My Picture Slideshow" screensaver.

4 Klik på knappen "Indstillinger". Ved siden af ​​"Brug billeder i denne mappe:" ". Gennemse" klik Naviger til "My GIF Screensaver" mappe på skrivebordet, og klik på OK.

5 Klik på "Preview" for at få vist din nye screensaver. Hvis det er til din smag, flytte musen for at komme tilbage til "Egenskaber for skærm" vinduet og klik på "OK".


relaterede artikler