Sådan får Linksys LNE100tx til at arbejde på XP x64

July 29

Sådan får Linksys LNE100tx til at arbejde på XP x64


Installation af en Linksys LNE100TX netværkskortet i en computer, der kører Windows XP 64-bit udgaven er en moderat udfordrende bestræbelse. Kortet er kompatibelt med Windows XP 64-bit ud af så ingen særlig konfiguration er nødvendig for at få kortet til at arbejde kassen. Installationsproceduren vil tage omkring 15 minutter at gennemføre afhængigt af din komfort niveau med tekniske processer.

Instruktioner

1 Tag ledningen ud af PC strømforsyning. Dette vil være den sorte ledning kører til bagsiden af ​​computeren fra en stikkontakt. Fjernelse af elektrisk strøm vil forhindre utilsigtet stød eller beskadigelse af computeren under processen.

2 Åbne sagen. Nogle tilfælde vil have en quick-release låsen, som du kan bruge til at fjerne dækslet eller et panel uden brug af værktøj. Andre tilfælde vil stadig kræve ou til at bruge en skruetrækker til at fjerne skruerne, der fastgør dækslet til den indre chassis.

3 Ground dig selv ved at røre ved noget metal. Dette vil fjerne enhver statisk elektricitet på dine hænder, der kan beskadige elektroniske komponenter, du vil håndtering. Et alternativ er at bruge en grundstødning rem, der tillægger dit håndled og metal tilfældet. Dette vil holde dig jordet under hele processen.

4 Installer LNE100TX netværkskort. Mod bagsiden af ​​bundkortet vil du se tomme PCI slots. Kortet vil blive installeret med Ethernet-porten overfor bagsiden af ​​sagen. Kortet vil snap i sprækken og montere til tilfældet med en enkelt skrue.

5 Luk sagen ved at geninstallere dækslet fjernet tidligere.

6 Sæt netledningen tilbage i strømforsyningen på bagsiden af ​​computeren.

7 Tænd computeren, og vent til Windows XP til at indlæse.

8 Installer driverne til netværkskortet. Når Windows XP færdig lægger det vil afsløre det nye kort, der er blevet installeret. Det vil bede dig om at indsætte disken med drivere til netværkskortet. Indsæt disken, og installationen vil afslutte installationen af ​​netværkskortet i Windows XP.


relaterede artikler