Sådan ændres en Word-dokument til JPEG-format

September 11

Sådan ændres en Word-dokument til JPEG-format. Det er muligt at konvertere et Microsoft Word-dokument i JPEG-billede format ved hjælp af Microsoft Paint program. Paint er et gratis program, der leveres som standard med Windows. Med denne teknik, kan du konvertere et Word-dokument til en desktop tapet eller endda bruge Word til at oprette dine egne brugerdefinerede baggrunde.

Instruktioner

1 Åbn det Word-dokument, du vil konvertere til et JPEG.

2 Sørg alt det indhold, du ønsker i JPEG kan ses på skærmen. Noget du ikke kan se på skærmen, vil ikke indgå i JPEG. For at få mere på skærmen, skal du bruge "Zoom" for at zoome ud. For at gøre alle funktioner større på JPEG, zoome ind.

3 Find "Print Screen" tasten på tastaturet. Denne nøgle er normalt placeret øverst på tastaturet over piletasterne.

4 Tryk på "Print Screen". Dette vil kopiere synlige indhold i Word-dokumentet.

5 Åbn Microsoft Paint. Maling er placeret i menuen Start under "Programmer og Tilbehør."

6 Vælg "Indsæt" i menuen Rediger i Paint. Billedet af Word-dokument, du kopierede, vil blive indsat i Paint.

7 Beskær de dele af dokumentet, du ikke ønsker. Du må ikke have dele af Word-dokumentet som menuerne. Til afgrøde, bruge markeringsværktøjet, hvilket er den stiplede linje rektangel, for at vælge, hvad du vil beskære ud. Vælg derefter "Kopier" fra menuen Rediger, "Ny" fra menuen Filer og derefter "Sæt ind" fra menuen Rediger.

8 Konverter Word-dokumentet til en JPEG ved at gemme dokumentet. Vælg "Gem" i menuen Filer. Skriv det navn, du vil gemme dokumentet som og vælge "JPEG" fra drop-down menuen.


relaterede artikler