Sådan importeres e-mail-adresser til Outlook fra et drev

December 25

Sådan importeres e-mail-adresser til Outlook fra et drev


Microsoft Outlook giver dig mulighed for at importere e-mail adresser i programmet fra andre programmer, herunder Outlook Express og Lotus Organizer. Disse adresser kan importeres fra en kommaseparerede værdier ( ".csv") fil eller enhver anden fil type, der kan behandles af funktionen i Outlook import. proces Importen er forholdsvis ligetil, og det bør ikke tage længere end fem til 10 minutter at gennemføre med succes.

Instruktioner

1 Tilslut sikkert det drev, hvorfra du ønsker at importere e-mail-adresser til din computer. Hvis drevet kræver sin egen strømkilde, sørg for at det er sat i en stikkontakt.

2 Åbn Microsoft Office e-mail klient. Klik på "File" i øverste venstre menubjælke, og klik derefter på "Åbn" i menulinjen til venstre. Klik på linket "Importer" for at åbne vinduet Import og eksport.

3 Fremhæv "Importer fra et andet program eller en fil" og klik "Næste". Vælg den type fil, du importerer og klik på "Næste".

4 Klik på knappen "Gennemse" for at opdrage den "Gennemse" vinduet. I venstre rude, klik på "Computer" og klikke på det drev, der indeholder den importfilen. Naviger gennem drevet, indtil du har fundet filen. Klik på filen for at få navnet på filnavnet, og vælg "OK".

5 Vælg hvordan du vil Outlook til at håndtere kopieret indhold ved at klikke på den relevante alternativknap i "Options" indstilling under "File at importere" feltet. Klik på "Næste" når du er færdig. Klik på "Kontakter" i filen træet placeret i "Vælg mappe destination" vinduet for at få dine importerede e-mail adresser tilføjet til din kontaktliste og klik på "Næste".

6 Kort værdierne af importfilen til mappen Kontaktpersoner, hvis det er nødvendigt. Nogle importerede filer kræver, at du manuelt kortlægge oplysninger kolonner. Klik på "brugerdefinerede felter" og tjek værdierne i det venstre felt mod dem kortlagt i det højre felt. For at kunne tildele værdierne, skal du trække navnet på den værdi, du ønsker kortlagt fra venstre side til den nærmeste-matching værdi på højre side. Klik på "OK", og derefter klikke på "Finish" for at fuldføre processen.

TIPS

  • I vinduet "Gennemse", kan du ændre den type fil, du importerer, ved at klikke på drop-down boksen til nederst til højre i vinduet, over "Open" og "Annuller" knapperne. Dette forhindrer dig i at skulle forlade ud og spore tilbage gennem vinduet Import og eksport, hvis du har valgt det forkerte filtype.

relaterede artikler