Microsoft Debugger Værktøj

December 4

Microsoft Debugger Værktøj


Debugging værktøjer produceret af Microsoft indsamle oplysninger om programmeringsfejl og giver administratorer med et middel til at rette dem. Software pakker fra Microsoft, der nyder godt debugging værktøjer er normalt teknisk orienteret og spænder fra programmer som Visual C ++ til Windows selv. Ofte vil der være flere versioner af en given debugging program designet af forskellige former for hardware eller specifikke programversioner.

Windows SDK Debugger

Microsofts software developer kit indeholder en række værktøjer udviklet til debugging i Windows. De forskellige versioner af Microsoft Debugging Tools er designet til at arbejde med specifikke operativsystemer baseret på type processor de støtter. Windows debugging software understøtter i øjeblikket x86, x64 og Itanium-processorer. Disse tre udgivelser omfatter alle versioner af Windows og er egnet til generelle debugging applikationer inden for Windows-software miljø.

MS Visual C ++ Debugger

Microsofts Visual C ++ software indeholder også en debugging værktøj. Dens formål er at give programmører til at overvåge og lokalisere semantiske fejl ved at observere run-time opførsel af programmer skabt med Visual C ++. Specifikt tillader brugeren at undersøge kode, registre og instruktioner skabt af kildekoden lavet i Visual C ++. Det giver også mulighed for programmører at redigere variabler i et C ++ program og se hukommelse tildelt.

Debug Udsigt til Windows

Dette program er et gratis debugging program udviklet af Microsoft til Windows, der giver brugeren mulighed for at se fejlsøgningsinformation fra et lokalt system eller maskine nås via TCP / IP. Dette program viser debugging information i både Win32 og Kernel debugging output typer. Dens primære funktion er at direkte eller eksternt indsamle fejlsøgningsinformation til senere brug på systemer, der bruger Windows XP Service Pack 2 eller nyere.

Dr. Watson Debugging Tool

Dr. Watson er en debugging program, der bruges i Windows XP til at generere data logs om programfejl. Denne information bliver brugt af teknisk support grupper til at diagnosticere program fejl. De fejllogs skabt af Dr. Watson kommer i to formater. Den første er en tekstfil mærket Drwtsn32.log og den anden er en binær crash dump fil, der er tilgængelig fra enhver debugger kan læse debugging output-filer.

WinDbg debugger

Dette program er et hjælpeprogram, der tilføjer debugging støtte til tjenester, der kører i Windows. Det giver mulighed for fjernstyring debugging af kode i user-mode og kræver typisk en vært og mål maskine til debugging i kernel-mode. Det bruger en grafisk og tekstbaseret grænseflade for at sørge debugging støtte på kildekoden niveau. Det er almindeligt anvendt af hardwareproducenter og udviklere, der gør drivere til Windows.


relaterede artikler