Sådan downloader Webcam Software

December 22

Sådan downloader Webcam Software


Webcams giver dig mulighed for visuelt at kommunikere med andre personer over en internetforbindelse. Selv om de fleste computere kommer nu med et webcam installeret direkte i skærmen, er det muligt at tilslutte et webcam direkte i en USB-port på systemet. Hvis du ønsker at bruge webkameraet med et specifikt program kan du normalt hente indhold direkte fra internettet, ofte gratis.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser og gå til den software, webside, du vil downloade (såsom AOL.com, Skype.com eller "Yahoo.com"). Hvis du er på udkig efter drivere til webcam du er i stand til at finde de oplysninger direkte fra webcam fremstillingsindustri hjemmeside.

2 Klik på download-linket ved siden af ​​softwaren mulighed, og softwaren begynder at downloade direkte til computeren. Afhængig af størrelsen på filen selve overførslen vil tage et par minutter at fuldføre.

3 Dobbeltklik på den downloadede fil for at indlæse guiden webcam softwareinstallation.

4 Klik på "Næste" og derefter acceptere slutbrugeren aftale. Lad navn installation og placering som-er, vælg derefter "Install" og softwaren til webcam installeres direkte på computeren.


relaterede artikler