Sådan får Tonsvis af Friends på Bebo Fast

August 30

Sådan får Tonsvis af Friends på Bebo Fast


Bebo er en social-networking site samme funktion og formål til Facebook. Du har din egen brugerprofil, hvorfra du kan levere opdateringer, dele musik, links og sende private beskeder. Samt at kommunikere med venner, ved hjælp af Bebo er en bekvem måde at dele en kommerciel besked, såsom nyheden om en ny hjemmeside eller et produkt, med over 117 millioner brugere. Jo flere venner du har på Bebo, vil yderligere budskabet gå. Spar tid, når de udvider din kontaktliste ved at tilføje nye venner automatisk, i stedet for individuelt.

Instruktioner

Friend Adder Bot

1 Download en prøveversion af en automatiseret ven adder ansøgning. For eksempel, gå til friend-adder-bot.com/bebo~~V og klik på "Download Trial" linket. Dette er en automatisk program, der sender flere venneanmodninger til andre brugere på samme tid. Ved at vælge den gratis prøveperiode mulighed, du kun har den software til brug på én computer og i 24 timer. Alternativt kan du besøge bulk-email-addresses.net/bebo_blaster_pro og klik "Download prøveversion."

2 Klik på "Gem fil", når du bliver bedt om dialogboksen. Vælg en download placering, for eksempel "Dokumenter".

3 Klik på "FriendAdderElite.exe" i den valgte mappe eller "Bebo.Blaster.Pro.v.3.0.1.Demo.rar, afhængigt af hvilket program du har hentet. Ved at klikke på det, vil du blive bedt om at vælge en handling. Vælg "Kør" for at installere softwaren. Når du bliver bedt, skal du klikke på "Install" og vent til programmet til at downloade til din computer.

4 Dobbeltklik på skrivebordet ikonet for din valgte program til at åbne programmet.

5 Indtast dit Bebo login navn i feltet "Konto" og indtast din Bebo adgangskode i "Password Box." Dette lader softwaren adgang oplysningerne på din side.

6 Klik på "Saml ID" fanen. Klik på "Saml id'er fra alle sider." Vent på software til at akkumulere en samling af bruger-id'er. Dette kan tage lang tid. Den grønne statuslinje vil nå længst til højre, når softwaren når sin maksimale beløb for automatiserede forespørgsler. Hvis du ønsker at fremskynde tingene, klik på "Stop" for at gøre softwaren stoppe indsamle flere bruger-id'er.

7 Klik på "Saml ID'er" for at sende en liste af automatiserede venneanmodninger fra din egen profil.

8 Klik på fanen "My Friend" efter en time eller så at se, hvor mange mennesker har accepteret din venneanmodning. Man kan ikke tvinge folk til at blive din ven på Bebo, men ved at sende flere, automatiseret venneanmodninger du øge dine chancer for at få nye venner hurtigt.

TIPS

  • Brug "Commentor" fanen på Friend Adder Bot for at skrive automatiserede beskeder til dine venners profiler.
  • Brug kun de links. Nogle søgetermer, såsom "Bebo Blaster Pro" kan linke til usikre websteder, der indeholder malware.

relaterede artikler