Hvordan man laver en Diamond Symbol på Facebook

September 27

Du vil måske skrive diamant symbol på Facebook til at dekorere en besked eller væg post eller fremhæve en beskrivelse af en ny smykke, du har modtaget. Du kan skrive de fire standard dragter til spillekort med computerens tastatur på trods af det faktum, at det mangler specifikke nøgler til disse symboler. Skriv diamant symbol på din computer ved hjælp af den tilhørende ASCII-kode.

Instruktioner

1 Naviger på Facebook til afsnittet Meddelelser eller en vens væg og begynde at skrive en ny besked. Klik for at placere markøren hvor diamant-symbolet skal vises.

2 Hold "Alt" tasten på venstre side af tastaturet. Hvis du har et tastatur uden et numerisk tastatur på venstre side, hold "Fn" -tasten så godt. Dette er ofte nødvendigt med notebooks.

3 Skriv nummeret "4" på tastaturets numeriske tastatur. Hvis dit tastatur ikke har numerisk tastatur, tryk på tasten, der har nummeret "4" trykt på blåt.

4 Slip "Alt" og "Fn" tasterne til at gøre diamant symbolet.

TIPS

  • Nogle webbrowsere kan fortolke tastekombinationen Alt + 4 som en anmodning om at flytte tilbage en side. Hvis din browser flytter tilbage en side, når du følger disse trin, skal du trykke på "Num Lock" -tasten for at slå nummer lås på.

relaterede artikler