Sådan Get Back My MSN Hotmail websted

March 13

Sådan Get Back My MSN Hotmail websted


Hotmail kan være en bekvem måde at håndtere e-mail. Det er en gratis service, der er tilgængelig via internettet fra enhver Internet-aktiveret computer. Men hvis du glemmer din adgangskode, og svaret på dit hemmelige spørgsmål til at hente det, eller hvis kontoen er blevet kompromitteret, Hotmail tilbyder ikke en måde at nulstille den konto, så du kan få adgang igen. Hotmail giver et par metoder, der kan bruges til at validere dit ejerskab af kontoen og få adgang igen.

Instruktioner

1 Opret forbindelse til Microsoft Windows Levende "Reset password" hjemmeside ved hjælp af en webbrowser som Internet Explorer. Identificer "Reset password" radio -knappen, og klik derefter på "Nulstil din adgangskode" link.

2 Skriv din Hotmail e-mail-adresse i feltet "Windows Live ID", og skriv derefter de tegn, der vises i feltet "Picture" i boksen "tegn", og klik derefter på knappen "Næste".

3 Markér feltet med den alternative e-mailadresse, der er registreret med din Hotmail-konto til en nulstilling af adgangskode link, der er blevet sendt til den alternative konto ved Hotmail. Klik på linket for at nulstille din adgangskode og oprette en ny adgangskode for at få adgang din Hotmail websted. Hvis du ikke længere har adgang til den alternative e-mailadresse, skal du fortsætte til næste trin.

4 Opret forbindelse til Windows Live ID Validation hjemmeside ved hjælp af en webbrowser som Internet Explorer. Klik på knappen "Fortsæt" nederst på siden.

5 Læs vejledningen at blive fortrolig med ID valideringsprocessen. Klik på knappen "Fortsæt" nederst på siden.

6 Indtast e-mailadressen på en e-mail konto, som du i øjeblikket har adgang til i "Kontakt e-mail adresse" feltet, og klik derefter på knappen "Fortsæt".

7 Indtast email adressen på den Hotmail-konto, du forsøger at få adgang til "Windows Live ID-konto" feltet, klik derefter på knappen "Fortsæt".

8 Besvar validering spørgsmål ved at skrive svaret på hvert spørgsmål i de relevante felter. Klik på knappen "Fortsæt". Et link til et privat forum vil blive sendt til "Kontakt e-mail" adresse, du angav tidligere. Klik på linket for at få adgang til private forum. Kontroller privat forum dagligt for at se status og besvare spørgsmål fra supportteam Hotmail. Din Hotmail-konto vil blive nulstillet inden for få dage, så du har adgang til din e-mail og konto site.


relaterede artikler