Hvordan checker jeg for en PSU på min Dell Dimension 3100?

August 13

Hvordan checker jeg for en PSU på min Dell Dimension 3100?


En PSU, eller en Power Supply Unit, giver strøm til alle de komponenter i et edb-system. Hver computer har en strømforsyning, men til tider kan det gå dårligt, ofte fordi der ikke er nok watt til at forsyne systemet. Et system fra en computer maker, såsom Dell, bør komme med en PSU, der er stærk nok til i tilstrækkelig grad at drive systemet, men hvis forskellige komponenter er opgraderet, må det PSU ender med at blive for svag. Således er det vigtigt at vide, hvordan at kontrollere, om en PSU.

Instruktioner

1 Få adgang til bagsiden af ​​computeren (først sørge for at afbryde strømmen til computeren for at forhindre stød). Der er en revet aftræk med AC-adapter stik i toppen af ​​systemet. Det er PSU.

2 Hvis du ønsker at fjerne PSU at give en god kontrol over eller at erstatte det, starte med løsnet den systemets dæksel. Klinken kan findes på toppen af ​​computeren.

3 Tag alle de komponenter, herunder eventuelle harddiske, diskdrev, grafikkort, bundkort, eller noget andet, der kan være forbundet med PSU.

4 På den side af strømforsyningen med AC adapter stik, fjerne de fire skruer, der holder PSU i og derefter fjerne det.

TIPS

  • Når man arbejder med indersiden af ​​en computer, altid huske at afbryde strømmen til computeren og til at aflade eventuel statisk elektricitet, der kan have været bygget op på dine fingre eller hænder ved at røre et stykke metal, før du arbejder på nogen komponenter. Dette reducerer risikoen for stød til brugeren og til systemet.

relaterede artikler