Hvordan løser jeg min laptop, hvornår det vil ikke skrive?

February 14

Hvordan løser jeg min laptop, hvornår det vil ikke skrive?


Når en bærbar computer vil ikke længere skrive, oftest problemet er en dårlig tastatur. Tastaturer går dårligt, når væsker, især klæbrige dem som sodavand, spildes og gå ind i tastaturets kredsløb. Andre gange har tasterne på tastaturet simpelthen slidt op. Når dette sker, er kontakterne eller plast beneath de døde taster ikke længere fungerer korrekt. Den nemmeste måde at løse en bærbar computer tastatur er at købe en ny og erstatte det. Mens tricky, laptop tastatur udskiftning er enkel og kræver ikke en betalt tekniker.

Instruktioner

1 Bestem tastaturet er defekt. Find en desktop tastatur med en USB-forbindelse og slutte den til din bærbare computer. Hvis det ikke virker med det samme, derefter genstarte din bærbare computer. Prøv at skrive på skrivebordet tastaturet. Hvis det tastatur virker, så er problemet ikke dit bundkort eller software. I stedet vil du nødt til at erstatte tastaturet.

2 Bestem hvad modelnummer dig laptop er. Nummeret er normalt findes på producentens mærkat på bunden. Søg efter en udskiftning tastatur, der er specifik for din bærbare model. Dele findes enten på den bærbare computer producentens websted eller på online-butikker som Amazon. EBay sælgere også listen nye eller brugte laptop dele.

3 Find en reservedele eller service manual, der vil fortælle dig, hvordan du løser og reparere din specifikke laptop. Ellers afgøre, om din bærbare computers tastatur har nogen skruer, der holder den i fra bunden af ​​den bærbare computer sagen. Check omkring tastatur til klip og skubbe dem tilbage, hvis der findes nogen. Hvis der ikke er klip, og fjerne skruer fra den bærbare bund ikke forårsager tastaturet til at komme løs, fjern derefter plastic bezel stykker, der omgiver tastaturet, startende med den ene i toppen. Find skruer forankring tastaturet inde og fjerne dem.

4 Løft tastaturet op langsomt. Kig efter hvor den er forbundet til bundkortet og afbryd forsigtigt kablet. Sæt tastaturet til side. Tag din nye tastatur og slutte den til bundkortet. Hvis der ikke er stik ende på tastaturet kabel, derefter forsigtigt trække stikket på bundkortet opad for at åbne den og skub kablet i. Luk stikket tilbage over kablet. Hvis tastaturet har en stik i slutningen af ​​sit kabel, så bare slutte den til bundkortets stik.

5 Placer den bærbare computer tastatur og derefter erstatte alle skruer og bezel stykker. Lås klippene tilbage i, hvis der er nogen. Tænd den bærbare computer på, og sørg for det eksterne tastatur er ikke længere tilsluttet, og test, at tastaturet fungerer. Kontroller tastaturkablet forbindelse, hvis tastaturet stadig ikke fungerer.

TIPS

  • Tag altid både strømforsyningen og batteriet på din bærbare computer, før du arbejder med udsatte kredsløb. Arbejdet med den bærbare computer på en hård, flad overflade og holde sig væk fra statisk elektricitet farer.