Sådan geninstalleres Windows XP uden at miste filer

March 26

Sådan geninstalleres Windows XP uden at miste filer


Windows XP-brugere kan være nødvendigt at geninstallere programmet for en række forskellige årsager. Normalt er denne opgave udføres, hvis operativsystemet viser konstant fejl, kører langsommere end normalt, eller hvis du får inficeret med en virus, malware eller spyware. Microsoft giver brugerne mulighed for at geninstallere Windows XP uden at miste nogen aktuelle filer på din computer. Heldigvis den geninstallation Processen er enkel og kan gennemføres hurtigt.

Instruktioner

1 Indsæt i computerens cd drev Windows XP-cd med navnet "Systemgendannelse".

2 Genstart computeren og tryk på "F8" -tasten kontinuerligt, mens computeren genstarter. Dette vil genstarte computeren i "fejlsikret tilstand." Klik på den indstilling, der siger "CD-ROM" eller "Boot fra CD" og klik på "Enter" på tastaturet.

3 Klik på muligheden "Re-Install", som vil blive vist på skærmen sammen med andre muligheder som "Full Install" og "Upgrade". Den "Re-installer" vil geninstallere Windows XP-operativsystemet, og vil automatisk holde de filer, du havde gemt på din computer.

4 Følg den personlige "Re-Install" vejledningen på guiden for at færdiggøre geninstallation processen og genstart computeren, når du bliver bedt om det "Re-Install" guiden. Det er bydende nødvendigt, at du tager "Systemgendannelse" CD ud af computerens drev, før du genstarter computeren, så den ikke starte fra cd'en.

TIPS

  • Det er almindeligt for brugerne at forlægge eller miste "Gendan System" CD. Hvis dette er din sag, kan du besøge Microsoft "Windows Home Server hjemmecomputer Restore CD" side for at downloade en kopi af det. Et link til denne webside er placeret i afsnittet Ressourcer.

relaterede artikler