Hvordan udskriver jeg visitkort Med Microsoft Publisher?

June 24

Hvordan udskriver jeg visitkort Med Microsoft Publisher?


Mange mennesker foretrækker at oprette og udskrive visitkort selv snarere end at betale for professionel service. Microsoft Publisher tilbyder en entry-level desktop publishing pakke kræver ikke brugere at have den omfattende viden andre mere avancerede programmer ofte kræver. En del af Microsoft Office Professional softwarepakke, Publisher bruger forskellige skabeloner til at forenkle oprettelsen og tilpasning af forskellige publikationer, herunder visitkort. Publisher giver så mulighed for at udskrive visitkort ved hjælp af din personlige inkjet eller laserprinter.

Instruktioner

Opret visitkort

1 Åbn Publisher 2010, skal du klikke på "File" og derefter klikke på "Ny".

2 Klik på "visitkort" fra "Tilgængelige skabeloner" side. Find denne under "populære Mest" sektionen på siden. De installerede og online visitkort skabeloner vises på skærmen. Gennemse valg, indtil du finder den, du ønsker at bruge. Klik derefter på skabelonen.

3 Vælg det ønskede farveskema, skrifttyper og sidestørrelse til dit visitkort. Klik for at vælge eller fravælge "Medtag logo" afkrydsningsfelt. Klik derefter på "Opret" for at åbne visitkortet ved hjælp af dine valgte indstillinger.

4 Tilpas visitkortet. Klik pladsholderteksten og derefter skrive dine egne oplysninger i feltet. En anden mulighed er at klikke på "File", "Info" og "Rediger forretningsoplysninger" for at tilpasse disse oplysninger til at opfylde dine behov. For at foretage yderligere ændringer af farver, skrifttyper og andre side-relaterede indstilling, klik på "Filer", "Info" og "Commercial Udskriftsindstillinger." Du kan også formatere dit kort til at passe et bestemt mærke af visitkort papir ved at klikke på "Size" fra "Page Design" fanen, "Flere Preset sidestørrelser" og vælge det papir producenten fra listen. Du vælger derefter den ønskede sidestørrelse og klik på "OK".

5 Indsæt din virksomheds logo, hvis det ønskes. Dobbeltklik på den generiske logo pladsholder langsomt, kort pause mellem klik for at åbne "Indsæt billede" dialogboksen. Alternativt kan du klikke på fanen "Indsæt" og vælg "Billede" valgmulighed. Naviger til den mappe, der indeholder dit logo, og derefter dobbeltklikke på billedet for at indsætte logoet i dit visitkort. Publisher justerer automatisk logoet for at passe ind i den forudbestemte rum inden i kortet.

6 Gem dit visitkort til den ønskede mappe placering.

Print visitkort

7 Tænd printeren, hvis du ikke allerede har gjort det.

8 Åbn dit visitkort ved hjælp Publisher 2010.

9 Klik på "File" og derefter klikke på "Udskriv".

10 Vælg den ønskede printer på listen over tilgængelige printere. Vælg "One Page Per Sheet" for at udskrive ét kort pr side, eller vælg "Flere kopier pr side" for at udskrive mere end en visitkort per side. Vælg antallet af visitkort, du ønsker at udskrive under "kopier af hver side."

11 Klik på "Udskriv". Du kan udskrive op til 10 kort pr side afhængigt af den type papir, du bruger.

TIPS

  • Print dine visitkort på almindeligt papir til at bekræfte de passer på siden og udskrive korrekt. Dette giver dig mulighed for at foretage de nødvendige rettelser uden at spilde pricier visitkort papir.

relaterede artikler