Hvordan man tegner flere stier med Photoshop

September 7

Hvordan man tegner flere stier med Photoshop


Stier i Photoshop er skitser oprettet ved hjælp af pen, Freeform Pen og tilpasset form værktøjer. Photoshop viser Stier som tynde sorte linjer, som du kan bruge til at producere vektorformer eller gøre usædvanlige valg. Nøglen til at tegne og administrere flere stier bruger panelet Kurver for at redde dem. Gemte stier kan bestå af blot en skitse eller de kunne være komplekse design lavet af flere underkurver. Du skal vælge, hvordan du vil organisere dine stier i panelet.

Instruktioner

1 Start Photoshop og oprette et nyt dokument eller åbne en eksisterende fil.

2 Gå til "Window" og vælg "Paths" for at åbne panelet Kurver.

3 Klik på "Opret en ny sti" ikonet nederst i panelet. Dette ikon ligner et stykke papir med et foldet hjørne.

4 Vælg en tegning værktøj fra panelet Værktøjer. Pennen og Freeform Pen værktøjer kan du oprette dine egne designs, men Custom Shape værktøjet er fyldt med populære figurer, så du kan tegne dem hurtigt.

5 Gå til Indstillinger, og klik på "Paths" ikonet for at vælge en Tegning Mode. Det er den midterste knap i det første sæt af tre ikoner og ligner et tip pen på toppen af ​​en sti omrids. Dette sætter den til at tegne en sti i stedet for et Former lag.

6 Tegn en sti hjælp. Din teknik vil variere afhængigt af det værktøj, du har valgt. Med Pen værktøj, du klikker for at oprette punkter, som vil definere kurvens form. Vær sikker på at klikke på det første punkt for at lukke formen, når du er færdig med at tegne. Den Freeform Pen værktøj, som navnet antyder, kan du klikke og trække for at tegne stier fri hånd, og det skaber de point for dig. Når du bruger Custom Shape værktøj, først vælge en figur fra menuen på indstillingslinjen, og derefter klikke og trække med værktøjet.

7 Vælg hvordan man organiserer ekstra stier. Du kunne fortsætte tegning til at oprette flere underkurver at Photoshop vil gruppe en enkelt gemt vej. En anden mulighed er at klikke på "Opret en ny sti" ikonet hver gang, før du begynder at tegne for at adskille hver ny skitse en anden vej ind.

8 Tegn flere veje benytter en af ​​tegneværktøjer.

TIPS

  • Hvis du vil tilføje en anden delkurve, klik på en gemt sti i panelet Kurver.
  • Dobbeltklik på navnet på stien i panelet Kurver for at indtaste et nyt navn.
  • Du kan redigere underkurver individuelt ved at vælge dem ved hjælp af kurvemarkeringsværktøjet.