WinRAR Virus Hjælp

October 24

WinRAR Virus Hjælp


Computervirus, såsom WinRAR virus, inficerer computeren fra kilder, såsom e-mail og tilintetgøre computeren ved at knytte sig til en fil og replikere hele harddisken på computeren. Fjernelse virus og beskytte din computer mod fremtidige virusinfektioner sparer brugeren forværring af infektion sammen med udgifterne til reparationer til computeren som følge af virus, såsom WinRAR og trojanske hest infektioner.

Definition opdateringer

Konfigurer din antivirus og spyware beskyttelse for automatiske opdateringer. Aktivering automatiske opdateringer i en antivirus og spyware fjernelse program sikrer, at din computer er beskyttet mod de nyeste og mest almindelige former for virus og spyware. Mange antivirusprogrammer, såsom AVG, såvel som spyware programmer til beskyttelse, herunder Super AntiSpyware, vil udføre opdateringer upon systemet opstart eller som følge af en brugergenereret opdateringen.

Real Time Protection

Aktiver beskyttelse i realtid, når du installerer antivirus og spyware beskyttelse software. Beskyttelse i realtid kan du være i stand til at bruge computeren til at surfe på internettet og mange andre programmer, mens forbindelse til internettet samtidig forhindre virus og spyware-programmer i at infiltrere din computer.

Planlagt scanning

Brug den planlagte scanning funktion i en antivirus eller spyware beskyttelse software, såsom AVG Antivirus eller SUPERAntiSpyware. Planlagt scanning giver dig mulighed for at scanne computeren på et bestemt tidspunkt hver dag, hver anden dag, eller kun på dage, som du vælger på, at computeren skal scannes for virus og spyware infektioner. Hvis der registreres WinRAR under en planlagt scanning, skal du blot følge karantæne og proceduren fjernelse for dit virus eller spyware beskyttelse program

Brugergenereret Scan

WinRAR Virus Hjælp

Computer-skærmen viser resultaterne af enhver form for virus og spyware scan.

Brugergenereret scanninger kan udføres i tilfælde af en savnet planlagt scanning, som et diagnostisk værktøj til langsom eller upassende systemets ydeevne eller som følge af en real time-infektion. Lad scanningen at fuldføre og følg derefter karantæne og fjernelse procedurer for at fjerne infektioner af WinRAR og andre spyware og virus fra din computer.


relaterede artikler