Typer af Internet Safety

October 28

Typer af Internet Safety


Internettet er undertiden blevet omtalt som "The Wild West". Det er et stort domæne, fuld af vidunderlige bedrifter af informationsdeling og koordinering produktivitet og nye metoder til social interaktion. Men det er også et farligt sted, der er svært for de retshåndhævende myndigheder at regulere. Derfor er der alvorlige risici forbundet med ikke at tage sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dig selv på internettet.

Router Security

En af de mest grundlæggende typer af Internet sikkerhed er at sikre din egen forbindelse. Din internetforbindelse har et unikt nummer, der kaldes en IP-adresse, der identificerer dig til et websted, du besøger eller datapakke, du sender. Hvis du har en trådløs router, password-beskytte dit netværk. Enhver virksomhed, der ruter gennem din IP-adresse spor direkte tilbage til dig. Dette omfatter den ulovlige adfærd en person, der har brugt din internettet, fordi der ikke var nogen adgangskode beskyttelse.

Browsing Sikkerhed

Mens Internettet indeholder et potentielt ubegrænset antal websider, der er mange, du simpelthen ikke ønsker at besøge. Blandt de grunde, du bør undgå mistænkelige hjemmesider er truslen om spyware og virus. Når du besøger et websted, kunne det være et angreb platform til at hente sådan malware på din computer. Disse virus kan stjæle dine personlige oplysninger eller overtage kontrollen med din computer. Det kan derefter bruges som en gateway for ulovlige aktiviteter af forfatteren af ​​virus. Mens du bruger en firewall og up-to-date browsere hjælper med at forhindre infektion, den bedste beskyttelse er ikke at besøge websteder, som du har mistanke kan nødvendiggøre, at beskyttelsen i første omgang.

Børns sikkerhed

Som forælder, er du nødt til at tage et særligt sæt af forholdsregler for at beskytte dine børn, når de er på internettet. Desværre er der mange børn rovdyr bruger internettet til at finde børn og lokke dem ind i situationer, hvor rovdyr kan skade dem. Denne type af sikkerhed omfatter både hjælp forældrekontrol software kontrol for at begrænse hvilke websteder dit barn kan besøge, og taler med dit barn om at overholde de samme regler på internettet, som du fortæller dem i det virkelige liv: ikke tale med fremmede.

Omdømme Sikkerhed

Internettet aldrig glemmer noget. Når du eller en ven skrive et blogindlæg eller et billede, vil det være derude for evigt. Mens frække videoer eller skandaløse billeder kan virke morsomt som ung, kan de samme elementer kommer tilbage for at hjemsøge dig som voksen. Arbejdsgivere søg jobansøgere på sociale netværkssider, og at materialet kan bruges i enhver fremtidig baggrund check. Beskyt dit omdømme på internettet. Før du sender noget, så sørg for du er fortrolig med det er tilgængeligt med nogen for resten af ​​dit liv.


relaterede artikler