Sådan oprettes Facebook Fan sider for My WordPress Blogs

October 22

Sådan oprettes Facebook Fan sider for My WordPress Blogs


Internettet har åbnet op for mange nye metoder til kommunikation. En populær stikkontakt er blogging, hvor enkeltpersoner skrive hyppige - ofte dagligt - indgange og dele deres tanker med læserne. Et andet sted, hvor enkeltpersoner kan forbinde med hinanden via profilsider, grupper og fansider er godt elsket Facebook site. Bloggere, der ønsker at indarbejde de to metoder til kommunikation har fundet stor succes med at skabe fansider for deres blogs, så en back-og-tilbage samtale, der ikke altid er muligt med en blog alene.

Instruktioner

Opret en Facebook Fan Page

1 Log ind på din Facebook-konto. Denne konto links til Facebook fan side, vil ikke være synlig for dine fans, medmindre du ændrer dine muligheder.

2 Klik på fanebladet "Hjem", som tager dig til din news feed. På venstre side af skærmen, vil du se tre lister: steder at se i din profil, grupper, som du er medlem og applikationer, sider og noter tilknyttet din side.

3 Klik på "Sider" på den tredje liste. Hvis det ikke er synlig, skal du klikke på "Mere" for at udvide listen. Du vil blive taget til en side, der viser de sider, som du er forbundet (hvis nogen).

4 Vælg knappen "+ Opret en side" i øverste højre hjørne af skærmen. Et nyt skærmbillede vises med flere kasser at vælge imellem. Disse hjælper dig med at definere og kategorisere formålet med din side.

5 Klik på "Mærke eller Produkt" og vælg "Website" fra drop-down menuen. Indtast navnet på din blog i boksen "Navn", læse og acceptere de vilkår og betingelser, og klik derefter på "Kom i gang", som tager dig til din fan side.

6 Upload et billede, og følg de andre trin foreslået på siden. Klik på "Rediger side" knappen i øverste højre hjørne for at se din side instrumentbræt. Du kan bruge det til at tilføje grundlæggende, ændre indstillinger, administrere admins og færdiggøre andre administrative opgaver.

7 Klik på "Del" eller "Foreslå til venner", og vælg venner. De vil modtage en invitation til "Like" din fan side.

TIPS

  • Du kan tilpasse Uniform Resource Locator (URL) på din Facebook fan side, når din fanskare når 25. Når dette antal er nået, at muligheden for at ændre din webadresse vises i admin instrumentbrættet.
  • Udforsk de forskellige RSS-feed applikationer tilgængelige på Facebook. Disse giver dig mulighed for at skrive til din Wordpress blog og Facebook på samme tid.
  • Tilføj en Facebook-widget til din blog for at tilskynde læserne til "som" din fan side.

relaterede artikler