Sådan Uddrag RAR filer uden en adgangskode

December 4

Sådan Uddrag RAR filer uden en adgangskode


At udtrække RAR filer, uanset om de er beskyttet med adgangskode eller ej, skal du have et program, som gør det muligt at udtrække RAR filer. Computere ikke kommer med disse programmer, der allerede er installeret, men disse programmer er nemme at finde, og til rådighed gratis. WinZip, WinRAR og 7-Zip er alle eksempler på gratis programmer, som kan downloades til at udtrække RAR filer.

Instruktioner

1 Få et udtræk program fra internettet. WinRAR, WinZip og 7-Zip er alle gratis, kræver ikke registrering og arbejde på samme måde. For at downloade disse programmer, skal du gå til deres respektive websteder (se Referencer). Når programmet er downloadet og installeret, eller hvis du allerede har dette program, åbne programmet.

2 Gennemse filer ved at vælge Filer / Åbn arkiv, indtil du finder den RAR fil, du ønsker at udpakke. Selv hvis du ikke har en adgangskode til denne fil, vil du være i stand til at udpakke filen uden behov for at bruge en adgangskode. Klik på "Åbn", når du har fundet den fil, du vil pakke.

3 Klik på "Uddrag Til", vælg den mappe, du vil pakke filen til, eller opret en ny og klik på "Ok". Den udvinding software, uanset om WinRAR, WinZip eller 7-Zip vil begynde at udtrække RAR fil i de udpegede mappe uden at spørge dig om en adgangskode.